Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan sandblåse Paint Fra Motorsykkeldekk

Når du maler hjulene på en motorsykkel, er et vanlig problem å holde maling fra å komme på dekkene. Selv om det er litt breezy på arbeidsstedet, kan du få maling flekker over hele dekket til tross for din beste innsats. Disse kan være vanskelig å fjerne, selv om det er flere forskjellige metoder du kan bruke. En tilnærming er å bruke farget lag unna med en slipende behandling fra en sandblaster. Selv om dette er en effektiv metode, tar det litt prep arbeid, og det kan være vanskelig på dekkene dine. Les videre for detaljerte instruksjoner, samt noen alternative metoder du kan vurdere å løse malingen problem. Du trenger
CardboardUtility knifePen eller markerDuct tapeSandblasterSafety vernebriller
Vis flere instruksjoner
en

Trim et stykke papp til den omtrentlige størrelsen og formen på en hel dekk og hjul forsamlingen.
2

Skjær noen åpninger eller hull i papp som er nødvendig for å tillate papp å ligge flatt mot dekk og hjul.
3

Hold stykke papp mot ett dekk med en penn eller markør i hånden. Trekk papp nede et øyeblikk og studere form, størrelse og plassering av en av maling merkene. Raskt sette papp tilbake og lage et merke på papp i den omtrentlige form, størrelse og plassering av maling mark.
4

Gjenta trinn 2 så mange ganger som mulig, til alle maling merkene på dekk har blitt markert på papp.
5

Bruk et verktøy kniv til å kutte ut alle de områdene du har markert. Det kan være lurt å gjøre hvert hull litt større på alle sider, slik at du enkelt kan nærme hver maling flekken fra noen nær vinkel.
6

Hold papp opp til dekket, slik at du kan se maling flekker gjennom hullene. Gjør eventuelle nødvendige justeringer ved å legge til eller utvide hull.
7

Lag flere ledd av duct tape og feste dem til baksiden av papp, så holde pappen på plass på dekk.

8

Ta på deg vernebriller og slå på sandblaster.
9

Hold munnstykket av sandblaster ca 8 inches fra dekket. Spray hvert område en av gangen ved hjelp av raske, korte støt. De fleste malingsflekker vil gå bort med fem eller færre korte støt.
10

Fjern papp når all malingen er fjernet.
11

Gjenta trinn 1 til 10 på hver side av hvert dekk med maling merkene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/100958.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold