Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Kan nødkjøringsegenskaper skal repareres

Run-flat dekk er en slags dekk som kan lide en utblåsning uten å faktisk gå flat;? Dette er gjort mulig ved at dekkene er faktisk støttes av forsterkede sidevegger som tar over hvis dekket deflates, ifølge Edmunds.com. Dekkene blir brukt oftere i produksjonen av nye biler, ikke bare for deres sikkerhet, men også fordi de, i likhet med tradisjonelle dekk, kan repareres. Hensyn

Edmunds.com rapporterer at om reparasjon er mulig, hindrer tilstedeværelse av dekktrykk monitor systemer bruken av typiske produkter på markedet, som for eksempel "luft på boks" tetningsmasse mekanismer.

Reparasjon Retningslinjer

Reparasjon retningslinjer forskjellig for hvert merke av run-flat dekk. Noen merker, som for eksempel Michelin, anbefaler på det sterkeste at alle dekkene kontrolleres og repareres av autoriserte forhandlere. Vedlikehold manualen som fulgte med kjøretøyet vil inneholde mer informasjon spesifikk for bilen.

Advarsler

Run-flat dekk som har blitt drevet forbi deres grense , som varierer fra bil til bil og dekk til dekk, ofte må byttes ut selv om skaden synes minimal.
kostnaden ved utskifting

Ifølge Edmunds.com , koste run-flat dekk hvor som helst mellom $ 150 og $ 250, avhengig av størrelsen trengs for bilen, og med januar 2010.
Tilgjengelighet

Run-flat dekk er generelt på lager på hva forhandleren verksteder som selger biler utstyrt med dekkene. De kan også bli funnet på nettet i noen tilfeller.
Warning

Forsøk aldri å reparere uten først å konsultere vedlikeholdsmanual spesifikk for bilen din, og aldri forsøke en reparasjon som virker for komplisert. På grunn av dekktrykk overvåkningssystem som kommer med noen bil utstyrt med run-flat dekk, bør reparasjoner være ferdig med den ytterste forsiktighet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/101175.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold