Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan Roter dekkene i en Ford Focus

The Focus er Fords entry-level bil og er laget med stor håndtering funksjoner siden det også er solgt over hele verden. Den er tilgjengelig i en rekke av kroppens stiler, fra en hatchback til en fire-dørs sedan. Du skal rotere dekkene ca hver 5000 miles. Du trenger
Fire knekt eller hydraulisk heis
Lug mutter skiftenøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Pass på at dekkene er alle på samme alder når du gjør full rotasjon . Skifte dekk fra side til side hvis dekkene er forskjellige størrelser foran og bak.
2

Park bilen på et flatt underlag og sted et stykke tre bak bakhjulene for å holde bilen ruller mens du jekke opp fronten av bilen. Løsne alle mutrene på hver av dekkene.
3

Place to knekter under fronten av bilen, en på hver side og løft bak seg på ytterligere to bukker. Jekk opp bilen slik at bare nok plass til å ta av dekk.
4

Flytt passasjersiden bakdekket til fronten, og passasjersiden foran til førersiden bak. Slå førersiden bak dekk i front og førersiden forhjulet til passasjersiden bak. Trekk til hjulmutrene snuggly, men ikke helt.
5

Nedre baksiden først og erstatte treverket bak dekkene. Senk fronten og deretter gå rundt og trekkes hver lug mutter til sin stramming. Hvis på en heis, og senke hele bilen og stram hjulmuttere.
6

Juster foran og bak dekktrykk. Finn riktig dekktrykk på et klistremerke på innsiden førerdøren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/100854.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold