Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan Inspiser dekk i en Saturn Ion

The Saturn Ion er en entry-level bilen rettet mot unge fagfolk og studenter. Det er viktig at eiere visuelt inspisere dekkene på Saturn Ion for skade og sjekke dekktrykket hver 3000 miles for å forebygge ulykker og forbedre gass kjørelengde. Du trenger
Tire manometer
Vis flere instruksjoner
en

Undersøke dekkene for ujevn slitasje. Ujevn slitasje på kantene eller i midten av dekkene kan indikere over-eller under-inflasjon. Hvis du oppdager uttoning eller merkelig slitasje langs kantene, kan dekkene trenger utskifting og omstilling. Vurdere å rotere dekkene hvis du merker slitasje i de samme stedene på alle dekkene.
2

Kontroller dekkene for slitasje ved å ta en krone, og setter det inn i dekket groove med Lincolns hodet opp-ned. Hvis du ser alle Lincoln hode, er dekket for slitt og må skiftes ut. Ikke å ha nok mønsterdybde i dekkene kan føre til farlige kjøreforhold i vått vær.
3

titt på dekkene for skader, sprekker, buler eller spiker og andre objekter som er innebygd i dekkene. Erstatte eller reparere dekkene som trengs.
4

Sjekk dekkenes trykk (PSI) ved å sette inn et dekk trykkmåler i dekkets ventilen stammen (munnstykket på siden av dekket). Trykk på måleren ned til du ikke hører en susing av luft. Legg merke til lesing. Sjekk klistremerket på førersiden døren for å finne ut hva den maksimale PSI bør være. Nyere modeller av Lincoln Navigator har en indikator på dashbordet hvis dekktrykket blir for lavt.
5

Legg til eller trekk luft til dekkene hvis PSI indikerer det. Legg luft med en luftpumpe og trekke luft ved å trykke på metallstykket i ventilen. Når du legger til eller trekker luft fra dekkene, ikke glem å dobbeltsjekke PSI igjen.
6

Erstatt eventuelle nødvendige dekk med riktig størrelse dekk. Generelt riktig størrelse dekk er P215/45ZR17, P195/60R15, P205/55R16 eller P185/70R14 avhengig av året av din Saturn Ion.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/100905.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold