Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan kjøpe Goodyear Fortera Dekk

Goodyear Fortera er en linje av dekk ment å være installert på lastebiler og sport nyttekjøretøyer. Disse ytelse dekk har flere funksjoner som gjør dem godt for alle typer vær. Disse funksjonene inkluderer trippel-slitebanen områder for økt trekkraft og DuPont Kevlar innebygget i sideveggene. Du kan finne Goodyear Fortera dekk på mange dekk forhandlere. Instruksjoner
en

Mål med hjulene for å finne ut hvilken størrelse Goodyear Fortera dekk du trenger. Du trenger utvendig diameter, felgstørrelse og bredde i inches. Hvis du ikke ønsker å ta disse målingene, kan du be om at dekk forhandler look for Fortera dekk som er tilgjengelige for merke og modell av kjøretøyet.
2

Bla spesifikasjonene til Goodyear Fortera dekk online. Selv om du kan kjøpe dekk i person fra et dekk butikk, bør du gå gjennom Fortera specs på forhånd på nettet. Se online dekk forhandlere som Tire Rack å se funksjoner samt brukeranmeldelser. Sørg for å følge nøye med på den garantien, tøymengde og sidevegg.
3

Velg type Goodyear Fortera som du ønsker å bruke på din SUV eller lett lastebil. Modellene fra linjen er SL, HL, TripleTred og SilentArmor. Den SL er for biler med stor diameter hjul mens HL er en all-season dekk. TripleTred har tre trå områder for dårlig vær trekkraft og SilentArmor bruker DuPont Kevlar for ekstra beskyttelse.
4

Finn dekk butikker som selger Goodyear Fortera dekk. Sears har landsdekkende steder og selger Fortera dekk. For andre forhandlere, kan du legge inn ditt postnummer på Goodyear nettsted for å få en liste over butikker med Fortera dekk på lager.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/101289.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold