Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan Les Motorsykkel dekkdimensjoner

Holde gode dekk på motorsykkelen er en av de viktigste sikkerhetsmessige forholdsregler du kan ta. Hvis noe er galt med enten på dekkene dine, kan du ende opp i en alvorlig ulykke. Putting riktig dekk på motorsykkelen er like viktig som å opprettholde din motorsykkel dekk. Det finnes en rekke tall på motorsykkel dekk. Disse tallene representerer rotasjonen retning av dekket, av belastningen og press-koder, når dekket ble laget og dekkets størrelse. Plukke ut hvilken som representerer dekkdimensjon er ikke så vanskelig. Du trenger
Motorsykkel dekk
Vis flere instruksjoner
Metric Betegnelse
en

titt på utsiden av MC-dekk. Du vil se en rekke tall og bokstaver, men de største tall og bokstaver representerer dekkdimensjon. Det skal se slik ut sett med tall:. 130/90 16
2

merke til det første nummeret. I vårt eksempel 130/90 16, det første tallet er 130. Den 130 representerer bredden av dekket i millimeter. Bredden måles fra ytterkanten av den ene siden av dekket slitebanen til den andre.
3

Finn det andre tallet i den serien. I vårt tilfelle er det tallet 90. Dette tallet representerer forholdet mellom høyden av dekket i forhold til bredden av dekket. Du vil se opp dekkdimensjon bruker 90, men hvis du ønsket å finne høyden i millimeter, kan du ta: 130 0,9 X, noe som tilsvarer 117 millimeter. Så, er høyden på dette dekket 117 millimeter.
4

Finn det siste nummeret i serien. I vårt tilfelle er dette tallet 16. Dette tallet representerer diameteren av dekkets felgen. Tallet er uttrykt i inches, snarere enn millimeter som de to andre målingene.
Alfabetisk Betegnelse
5

Finn den største sett med tall på siden av din motorsykkel dekk . Den første bokstaven bør være en "M". Koden din bør se ut omtrent slik: MT90-16
6

Kontroller at den første bokstaven er "M". "M" er brukt for å betegne at dekket er en motorsykkel dekk.
7

Identifiser den andre bokstaven. I vårt tilfelle er det "T". Dette brevet er dekkbredde koden. Du kan finne tilsvarende bredde i millimeter på noen motorsykkel dekk diagrammet.
8

Finn det tredje nummeret i serien. Som i det metriske betegnelse, representerer dette nummer forholdet mellom dekkets høyde og bredde. I dette tilfellet er forholdet mellom høyde og bredde 90 prosent.
9

Finn siste nummer i serien. Dette tallet, som det metriske betegnelsen, representerer diameteren på felgen i inches.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/101172.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold