Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan Kast av bildekk

Slitte bildekk må behandles som spesialavfall. Venstre i miljøet, kan gamle dekk forårsake en rekke miljø-og helseproblemer. De kan holde vann, og er en ideell yngleplass for mygg og andre smittebærende insekter og gnagere. Videre kan vannet avrenning fra gamle bildekk inneholder farlige stoffer. Disponering av kasserte dekk faller under statlig jurisdiksjon. Se ressursene link for state-by-state forskrifter og nyttige kontakter. Du trenger
Skrap Dekk
kjøretøy for å transportere dekkene
Vis mer Instruksjoner
en

Tilbake dekkene til forhandleren der du kjøpte nye dekk. Som i 2009, nesten alle stater krever selgere av nye dekk for å godta et tilsvarende antall gamle dekk fra forbrukeren for resirkulering. Avhengig av staten lov, kan forhandleren kreve et gebyr for å ta dekkene.
2

Kontakt din lokale dekk forhandlere for å sjekke om deres aksept av dekk som ikke er kjøpt i deres butikker. Noen stater krever dem til å ta små mengder dekk fra en hvilken som helst kilde, igjen for et gebyr. I praksis mange forhandlere er villige til å ta små mengder av dekk, selv om ikke lovpålagt.
P Hvis du kjøper nye dekk fra en postordre kilde, spør forhandleren for navnene på lokale forhandlere som vil akseptere gamle dekk. |
3

Kontakt ditt fylke solid-avfall kontor. Mange land krever hvert fylke til å akseptere gamle dekk for destruksjon. Det kan være et gebyr for denne tjenesten, og mengder akseptert kan være begrenset.
4

Kontakt dekk resirkulering i ditt område. Tire resirkulering kan bare akseptere større mengder dekk fra forbrukere, og vil ofte kreve en avgift. Kasserte dekk er ofte strimlet og enten brent i kontrollerte anlegg, som for eksempel verktøyet generatorer eller sementovner, eller brukes til en rekke landskapsforming og rydder bruksområder.
5

Kontakt stat eller lokale miljøorganisasjoner før avregning en stor mengde av kasserte dekk. Noen stater vil kreve regulatoriske tilsyn og godkjenninger for en slik opprydding. Store mengder dekk kan ha forårsaket jord eller forurensing av grunnvann, som krever spesiell opprydding.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/101134.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold