Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan endre dekk på en Toyota RAV 4

En punktering bør ikke være et stort problem for Toyota RAV4 eiere. Være forberedt ved å bekrefte at du har de riktige verktøyene for å endre dekk. En reservehjul, jekk og hjulmutternøkkel er viktige verktøy. Toyota RAV4 er utstyrt med en full-størrelse reservehjul festet til baksiden av kjøretøyet. I 2009 ble en valgfri sportspakke lagt som gir bilisten muligheten til å slette den bakre reservehjul og bruke en liten reserve i stedet. Du trenger
Jack
hjulmutternøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Park bilen på så flatt underlag som mulig. Ved kjøring med en flat, er det ikke alltid like lett å finne den perfekte parkeringsplass, men unngå åsene. Slå på beredskap blinklysene for ekstra sikkerhet. Fjern reservehjulet. Plassere den i nærheten dekk som må skiftes ut. Toyota RAV4 er jack og hjulmutternøkkel er normalt holdt under forsetet på passasjersiden. Fjern disse verktøyene og også plassere dem i nærheten av dekk som skal byttes ut.
2

Finn løftepunktene på Toyota RAV4. Jekken skal ikke løfte skikkelig hvis riktig løfteteknikk brukes ikke. I motsetning til på andre kjøretøyer løftepunktene er på suspensjon, ikke på rammen av kjøretøyet. Når du endrer et forhjul, finn heisen poeng bak hjulene. De bakre Løftepunktene er flere inches i fra kanten av rammen, litt foran hjulet. Fest kontakten til løftepunktene. De fem hjulmuttere må løsnes, men ikke fjernet. Plasser hjulmutternøkkel på den første mutteren og vri nøkkelen mot klokken. Løsne den neste direkte motsatt av den første før alle fem hjulmuttere er løse.
3

Løft bilen ved å vri på jack. Dekket trenger bare å bli hevet høyt nok til å enkelt flytte dekket uten å gni mot overflaten bilen er parkert på. Påse at reservehjul vil ha tilstrekkelig klaring også.
4

Fjern alle mutrene fra flatt dekk. Fast grep dekk og fjerne den fra bilen. Når dekket er fjernet, festes reservehjulet til samme sted. Trekk til hjulmutrene nok at dekket ikke vil falle av når den senkes ned på bakken.
5

Snu jack å senke dekk til bakken. Stram til mutrene i samme rekkefølge som du løsnet og fjernet dem. Slepe nøtter bør være så sikker og tett som da du begynte. Den flate dekk kan nå lagres på samme sted på bilen som reservehjul.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/101206.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold