Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Goodyear Viva Tire Problemer

Goodyear Viva dekk er en low-end dekk selges på Walmart og Walmart butikker. Goodyear Viva dekk har fordeler som pris og allsidighet, men det er også rapportert problemer med merkevaren. Det er viktig å ta kvalifiserte beslutninger om potensielle problemer med noen dekk linje før du foretar et kjøp valg. Sikkerhet

Det største problemet at mange sjåfører har med Viva dekk er deres sikkerhet. Mens det har aldri vært en tilbakekalling av dekket, har det vært klager og forekomster av dekkene iført dårlig eller blåser ut. Dekkene av og til slitasje på deres sider for tidlig som kan forårsake utblåsninger under høye hastigheter, eller hvis trykk utøves på dekket. Det har vært rapporter om løpebaner kommer løs fra dekkene under kjøring. Noen vurderinger har uttalt at dekkene fungerer dårlig på isete eller glatt underlag.
Garanti

Mange av Goodyear Viva dekk selges med garanti. Personer som har hatt problemer med dekkene før utløpet av garantiperioden har rapportert problemer med å skaffe refusjon for dekkene. Garantien har blitt hedret hvis dekkene anses å ha dårlig. Andre rapporter tyder på at delvis refusjon ble gitt i stedet for hele beløpet.
Cost

Prisen for Goodyear Viva dekk i 2010 var rundt $ 100 per dekk, lik andre rabatt dekk. Viva dekk er klassifisert som en touring dekk, med gjennomsnittlig trekkraft, hastighet, garanti og lang levetid. Dekkene er ofte gitt en garanti mellom 60.000 og 80.000 miles. Med noen andre dekk den første prisen kan være høyere, men dekkene varer lenger.
Bruk

Brukere av Viva dekk har rapportert ujevn slitasje på dekkene. Dekkene kan bli støyende og ujevn etter flere tusen miles av kjøring. Noen dekk kan slites ned til stålfelg etter flere tusen miles av kjøring. Sidevegger dekkene kan skille fra trådene forårsaker en sikkerhetsrisiko.
Hensyn

Når du velger et dekk for din bil det billigste alternativet er kanskje ikke alltid være best. Selv om mange mennesker har hatt noen problemer med Viva linje av dekk, potensialet for problemene er der. Siden kvaliteten på dekk som brukes på et kjøretøy kan være den avgjørende faktor mellom en bilulykke eller en trygg kjøreopplevelse, er det best å gå med den høyeste kvaliteten på dekk som du har råd.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/101281.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold