Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Tire Pressure Vs. Temperatur

Gode dekk er avgjørende for jevn drift av kjøretøyet. Holde dekkene i forsvarlig stand hjelper deg å spare penger og, selvfølgelig, unngå storulykker. Forstå hvordan temperaturen påvirker dekk og deres press er viktig for vedlikehold av bil. Viktigheten av riktig Tire Care

Daglig vedlikehold av dekkene dine har langvarige fordeler for din bil. Enkle trinn som planlagt rotasjoner og sjekke gummien slites holde dekkene kommer sterkere lenger. Du vil også spare penger på drivstoff ved å sjekke dekkene ofte. Riding på et skadet dekk kan føre til en brå utblåsningen i trafikken.
Dekktrykket

Dekktrykk er mengden av luft i dekkene. Dette er målt i pounds per square inch, eller psi. Den anbefalte trykket nivået er vanligvis oppført i instruksjonsboken.

Dekktrykk er viktig fordi det vil påvirke hvor godt bilen stasjoner og holdeplasser. For mye luft kan føre til at du har en tøff tur, mens for lite kan medføre dekk overoppheting. Hver av disse kan føre til en trafikkulykke.
Måling lufttrykket i dekkene

Kontroller lufttrykket i dekkene annenhver uke eller månedlig minst. For å få best lesing av ditt sanne dekktrykk, ta måling ved starten av dagen. Etter å ha latt bilen til å sitte over natten, bruke et dekk måler for å sjekke trykket. Vil du se et nøyaktig dekktrykk nivå når det er kaldt fra inaktivitet.
Tire Temperatur

Endringer i lufttemperatur kan påvirke lufttrykket i dekkene. For hver 10-graders endring i været, dekkene enten vinne eller tape en kilo press. Dette gjør det viktig å konsekvent sjekke nivåene fordi endringer i sesongen vil påvirke din press. Et dekk som er oppblåst akkurat ved inngangen til august kan bli underinflated som vintermånedene begynne.
Hvordan Tire Temperatur påvirker dens Pressure

varme fra friksjon opprettet ved kontakt mellom dekkene og veien vil føre til en økning i lufttrykket. Når temperaturen på dekkene dine stiger, så vil trykket nivåer. Denne økningen kan føre til overinflated dekk å blåse eller underinflated dekk skal vises akseptabelt. Kontroller lufttrykket i dekkene ofte og bli med alle regelmessig planlagt vedlikehold.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/101102.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold