Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan sjekke lufttrykket i et dekk i en Mitsubishi Eclipse

Dessverre er bilhold ikke alle verktøy rundt med vinden i håret. Du må vedlikeholde din bil, og hver måned, bør du sjekke lufttrykket i dekkene på din Mitsubishi Eclipse. Du trenger
Tire måle
Vis flere instruksjoner
en

Velg et dekk trykkmåler hvis du ikke allerede har en. Sørg for å få en som er lett for deg å lese. Det finnes mange typer målere for maksimal brukervennlighet.
2

La dine dekk avkjøles over natten eller minst flere timer. Friksjon fra kjøring eller absorberes varme fra sola kan varme opp luften inne dekkene og få den til å ekspandere, noe som kaster av målingene.
3

Skru de små plasthetter fra hver av ventilen stammer. Hvis du er ny på dette, forstår at disse delene av plast kan komme bort fra deg veldig enkelt. Oppbevar dem i en lomme for oppbevaring.
4

Test trykket i dekkene ved å trykke på måleren på hver ventil stammen. Ved første, vil du høre en hvesende lyd. Dette betyr at du ikke presser hardt nok. Sørg for å trykke ned måleren hardt nok og i riktig vinkel for å stoppe hvesing.
5

Skriv ned hver måling én etter én, ta til etterretning som presset er der dekk i tilfelle du trenger å foreta justeringer.
6

Undersøke resultatene i forhold til det anbefalte trykket levert av Mitsubishi, som anbefaler 26-36 psi for dekkene i en Eclipse.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/100883.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold