Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan sette en ATV dekk på en felg

ATV dekk, når slitt tungt, mister mye av trekkraft deres, og må skiftes ut. Så, i stedet for å betale omfattende arbeidskraft kostnader for en butikk å sette nye dekk på din ATV felger, rett og slett gjøre det selv. Med noen få verktøy prosessen er ganske enkel, og kan være ferdig i løpet av minutter. Du trenger
Crow bar
Replacement dekk
Cup med såpevann
Air kompressor
Vis flere instruksjoner
en

Lay felgen på en ren teppe på bakken, yttersiden opp.
2

Trykk den ene siden av dekket på felgen, og pass på å møte slitebanen på dekket riktig vei (det vil vanligvis være en pil på siden av dekket peker hvilken vei dekket skal rotere).
3

Skyv dekk videre på felgen. Sørg for at gummi rim liner inni felgen er fortsatt sentrert inne i felgen, og er helt intakt.
4

Bruk brekkstang for å lirke den andre siden av dekket på felgen. Begynn på ett punkt på dekket, og sakte jobbe deg rundt. Vær forsiktig så du ikke riper eller bulk felgen.
5

Stå opp dekket, og hell såpevann rett innenfor kanten på begge sider av dekket. Dette vil tillate at dekket glir lettere opp på perle av felgen.
6

Bruk en luftkompressor til å pumpe opp dekket til ønsket hardhet. Sørg for at dekket spretter på sin perle på begge sider.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/100968.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold