Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

De beste måtene å rengjøre rust av av Rims

Rust kan danne seg på felger for et nummer eller årsaker, som spenner enkel brems støv buildup til fuktighet i nærheten av der felgene ble lagret. Rengjøring av rust ut av felger kan være en utfordrende og ofte vanskelig oppgave for dem som ikke er klar over de taktikk og tips for å få felger skinner som nye igjen. Børster

fleste felger som bare har en liten bit av rust på dem trenger noe mer enn en skrubb børste og varmt vann med fettløsende såpe for å få dem rene. Vask hele felgen med varmt vann og såpe, og deretter skrubbe på rust med børsten. For sta rust, noe som vanligvis forårsakes av bremsestøv, oppgradere til en stålbørste eller en nr. 0000 skuresvamp. Dette vil trolig klare opp i rust og tillater deg å buff felgen med en mikrofiberklut til å skinne den opp igjen.
Cleaners

For at vanskelige å fjerne rust som bare ikke ønsker å gi slipp på en felg, gå til auto deler butikken og finne et dekk renere som er syrebasert. Disse rengjøringsmidler vil gjøre underverker på rust og kommer fra en rekke selskaper. Savage Acid og mors Wheel Mist er to svært kjente typer syre-baserte rengjøringsmidler. Slike rengjøringsmidler er normalt brukt av profesjonelle detaljering selskaper. Sørg for å følge anvisningene, sysselsetter børstene når det er behov for å maksimere renere potensial.
Sandblasters

felger som er sterkt rustet og vil ikke svare til bruken av syre-baserte rengjøringsmidler, er sandblåsing anbefales. Bruk en heavy-strø sand med blaster å bære bort rust og skrap felgen ren. Vær oppmerksom, men vil at sandblåsing fjerne maling fra området av felgen rundt rustne området.
P Hvis du ikke har en sandblaster, kan du vanligvis finne en maskin butikk som, for en pris, er villig til å gjøre det sprengningsarbeid for deg.

Denne type rust fjerning bør bare brukes på felger som du har tenkt på lakkering og males på nytt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/101024.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold