Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan å rangere Bil Dekk Ved Quality

Dekk er det ett element som kobler bilen til veien. En kvalitet dekk kan du spare penger, holde bilen kjører jevnt og med redde livet ditt i trange situasjoner. Det er mange ting å vurdere når vurdering et dekk, inkludert slitebanen, garantier, værbestandighet og størrelse. Instruksjoner
en

Bestem hva slags kjøring du skal gjøre. Se etter vinterdekk hvis du skal kjøre i snø. Se etter alle formål dekk hvis kjøreforholdene er moderat.
2

vet størrelsen på dekk til din bil. Sjekk din bruksanvisningen, innsiden dørpanelet, eller dekkene for den størrelsen du bruker i øyeblikket.
3

Bestem hva slags grep du vil ønske. Husk at traction karakterer er AA, A, B, C, med AA er den høyeste rating. Gjøre vedtak basert på værforholdene. Gå med AA kun om du kjører i ekstremt våte eller glatte miljøer, ellers velge et dekk med en rating på B, som er trygt for de fleste kjøreforhold
4

Velg en treadwear klasse, noe som kan. bli vurdert i overkant av over 200. Husk at et dekk med en rating på 100 er beregnet å vare dobbelt så lenge som et dekk med karakteren 50. Hold trå livet i tankene når du sjekker karakteren. Slå opp både garanti og Uniform Tire Quality Grading (UTQG) rating.
5

Plukk ditt temperatur motstand, som er rangert fra A, B, til C og rangere hvor sannsynlig bilen din er å overopphetes kjøring på vedvarende høy-hastigheter. Gå med en A-rating motstand hvis du kjører motorveier og motorveier. Plukk klasse C hvis du ikke kjøre lange avstander.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/101132.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold