Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan Sammenlign Dekk

Hvis du eier en bil, bør du vite om viktigheten av gode dekk. Ikke bare legger de til følelsen og ytelsen av kjøretøyet, men de er nødvendige for sikkerheten. Som alle andre produkter, må kjøpere gjøre sin forskning for å forstå hvordan man kan sammenligne merker og størrelser. Mens det er generelt en trade off mellom pris og kvalitet, er det noen gode kjøp kjøper. Utfordringen er å vite for hva du skal se. Instruksjoner
en

sammenligne slitebane-slitasje karakterer. Dette gir et anslag for hvor lenge dekkene skal vare. Du finner vurdering på innsiden av dekket. Se etter en rating på minst 400.
2

sammenligne hvor godt dekkene stoppe, også kjent som trekkraft score. Resultater av AA eller A er det beste for sikkerheten.
3

Sammenligne spesielle funksjoner som ply materiale, temperaturstyring eller andre attributter som gjør at dekket varer lengre og tryggere.

4

sammenligne hastigheter. De fleste passasjer dekk har en hastighet vurdering av S (112 mph) eller H (130 km /h). Høy ytelse biler kan ha en rating på Z (149 mph).
5

Forskning forbrukernes vurderinger online. Når du har smalere ned ditt valg, sammenligne merkenavn mot forbruker elektroniske rapporter. Dette vil også bidra til å identifisere tilbakekalte dekkene. The Office of Defekter Investigation har et nettsted spesielt dedikert til dekk minnes.
6

Bruk en elektronisk produkt sammenligning verktøy som Nextag.com sammenligne priser, merker og shipping detaljer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/101098.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold