Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan sjekke lufttrykket i et dekk i en Toyota Camry

En samvittighetsfull Toyota Camry driver bør sjekke nivået av lufttrykk hver måned. Sørge for at dekkene på din mellomstor bil er fylt til riktig trykk kan forbedre håndtering og øke kjørelengde du får ut av hver tank du kjøper. Du trenger
Tire måle
Vis flere instruksjoner
en

bestemme hvilke dekk måleren er riktig for deg. Du kan kjøpe en vanlig penn eller stick gauge, en som lyser opp for å sjekke trykket om natten eller for lufttrykket som taler avlesningene til deg.
2

Lær hvordan lufttrykkmåler fungerer. Standard penn eller pinne dekk målere operere av deg plassere dekk måle på stammen ventil for hvert dekk. Pinnen spretter deretter ut med tilsvarende press lesing. En måleur fungerer mye på samme måte. Du plasserer måleur hodet på stilk ventil, og trykket fører til at hjulet for å spinne gi deg riktig lesing. Et digitalt eller snakke dekk måle krever at du plassere hodet på stilk ventil. Du kan deretter se på måleren for en digital lese ut av trykket, eller lytte til den digitale snakker måler for å lese deg presset verdi.
3

Vent til dekkene er kalde. Utfør testen på morgenen eller før du kjøre hvor som helst. Friksjon fra kjøring øker trykket på luften inne dekket ditt, og dette kan skew resultater.
4

Fjern plastdekselet skrukorken fra ventilen stammen i dekket ditt. Disse kan gå seg vill veldig lett, så sørg for å holde det på et trygt sted.
5

Place hodet av lufttrykket på dekkene ventiler i din Camry. Vent et øyeblikk mens måleren leser press, deretter sjekke trykket verdien på måleren.
6

Sørg for at dekket er fylt til riktig trykk. Toyota anbefaler at dekkene på Camry fylles til 26-36 psi trykk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/100885.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold