Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Årsakene til Kopping Dekk

Kopping, eller "muslingsøm" av dekk på et kjøretøy er et hovedanliggende for alle førere. Velving er da et kjøretøys dekk utsettes for mer slitasje enn normalt i en av en rekke måter. Kopping kan være resulterende av en reparasjonsemisjon eller fra lav kvalitet dekk og behov for å bli anerkjent for det farlige tilstanden den er. Hva er Kopping?

Kopping er når bilens dekk har fordypninger i dem. Velving skyldes dårligere enn normal slitasje og trykket på overflaten av dekket som tar små biter og deler av dekkene overflaten av. De resterende plassene er glattet under kjøring så de blir kalt "cupping" i motsetning til "chipping." Nedtrykk kan bli referert til av noen fagfolk som "muslingsøm."

Kjøring på dekk som er cupping er ikke en sikker scenario for drivere siden det er mindre kontakt mellom overflaten av dekket og det av veien. Mindre kontakt betyr mindre trekkraft og kontroll for start og stopp.
Hva er årsaken til Kopping i dekk?

Fleste tilfeller av kopping skjer i rimelig lav kvalitet dekk. Høyere kvalitet dekk er bedre i stand til å motstå chipping av miljøet som forårsaker kopping i billigere dekk. Forbrukere bør ha høy kvalitet dekk installert på sine biler.
Annen årsak til Kopping

Selv om dekkene er høyere kvalitet, og kopping fremdeles oppstår, Problemet kan være en villfaren suspensjon på kjøretøyet. Dersom utsettelsen på et kjøretøy tillater dekkene til å sprette, som bilen ruller langs, vil den ekstra handling gjør skrapemerker merkene på dekkene, noe som resulterer i kopping.

Dessverre, når årsaken er at suspensjonen, en kvalifisert mekaniker må erstatte suspensjonen og dekkene. Siden det er en risiko for at årsaken er en alvorlig reparasjon som suspensjon, har en mekaniker sjekke bilen er ofte verdt bekostning, på tross av den tiden det vil ta.
Odd Kopping Situasjoner

p Hvis dekkene opplever kopping er på baksiden bare kan årsaken til problemet bare være med bilens justering. Heldigvis, i slike tilfeller, kjøpe nye dekk og en justering justering er mer økonomisk enn å erstatte fjæring og dekk. Hvis du er i tvil om tilstanden på dekkene dine, ta bilen til en kvalifisert mekaniker.
To enkle måter å merke et problem med Dekk

Look for fordypninger og en ujevn overflate som ligner "kamskjell" i slitebanen på dekket, der en sjåfør bør forvente å se en jevn overflate. Du også kanskje merke en svak rumling høres ut som bilen beveger seg. Denne lyden mest sannsynlig kommer fra de cupped flekker på dekk. Hvis en av disse situasjonene blir lagt merke til, ta bilen til en utdannet mekaniker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/101085.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold