Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Vinterdekk Vs. Kjettinger

Dekk spesielt opprettet for vinterkjøring er kjent som vinterdekk. De er formulert for å ha bedre veigrep i kalde temperaturer enn vanlige dekk og fungere bedre i snø, is eller sørpe. Kjettinger er bokstavelig talt kjeder som går rundt dekkene for å gi maksimal trekkraft i ekstreme snø-og isforhold. Ved å bruke Helårsdekk
p Hvis du bor i et kaldt, snøhvit klima, kan din lokale bensinstasjon gi deg råd om du trenger vinterdekk. Vanligvis vil du ha dem på bilen fra sen høst til våren, da trusselen om snøen har gått.
Ved å bruke kjettinger

Du er mest sannsynligvis til å trenge kjettinger når du kjører i fjellterreng i svært snørike forhold. Du trenger ikke bruke kjettinger på vinterdekk.
Hvordan vite om du får en Snow Tire

Den amerikanske Rubber Manufacturers Association og gummi Association of Canada har avtalt en logo som er et snøfnugg inne i fjellet for å indikere vinterdekk har passert en standard trekkraft test.
Helårsdekk gå på alle fire hjul

Det er nødvendig å sette vinterdekk på alle fire hjul for å opprettholde riktig trekkraft og bruk av anti-bremser.
Chain Lover

Når forholdene er svært dårlige, en kjede loven kan være i kraft. Dette gjelder vanligvis bare til kommersielle kjøretøyer, som lastebiler, mandat at de må kjettingen opp for å kjøre lovlig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/101167.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold