Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan kjøpe Helårsdekk

Leve i områder som opplever endringen av årstider kan være en fantastisk opplevelse for livet med de vakre høstløvet og de første knopper av våren. Men vet alle som har levd gjennom vinterens bitter chill med snøstormer og isete veier som forberedelse for de kalde månedene er avgjørende for sikkerheten. Utstyre bilen din med de riktige vinterdekk kan hjelpe deg å reise uten hendelsen. Instruksjoner
en

Vet at det er en forskjell i sikkerhetsvurderinger. Gjennomgå forbrukerundersøkelser å sammenligne sikkerhetsmessige problemer som inkluderer håndtering og bremsing. Når du finner noen merker som er like i disse områdene, videre sjekk undersøkelsene for karakterer på slitebanen slitasje, støy, komfort og rullemotstand å gjøre vedtak.
2

anmeldelse produsenten garantier. De fleste garantier gir ikke dekning for skade som oppstår fra veiforhold som jettegryter. Generelt, de gir dekning bare for vanlig vei slitasje.
3

Invester litt tid i sammenligning shopping. Prisene på vinterdekk variere fra forhandler samt region. Benytt deg av internett, klubber og kjøpesentre i tillegg til dekk forhandlere.
4

Kjøp et sett med fire, ikke to. Å maksimere bilens kontroll evne og stabilitet, installere identiske vinterdekk på alle hjul. Kjøpe og installere vinterdekk for bare to hjul kan endre bilens kjøreegenskaper og hindre sikkerhet.
5

Se etter toppet fjellet og snøfnugg. Dette er symbolet på dekk som har gått industri tester og møte snø trekkraft ytelse standarder.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/100808.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold