Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan kjøpe Auto Dekk

Du kan kjøpe dekk på spesialiserte dekk butikker, online, på engros og rabatt utsalgssteder som Bjs og Wal-Mart, og selv ved små brukt dekkoperasjoner på gaten. Uansett hvor du går for å kjøpe dem, er det noen viktige skritt å ta for å sikre at du får riktig dekk for å matche dine kjørevaner. Instruksjoner
en

Sjekk dine gamle dekk for å se den nøyaktige størrelsen du trenger. En dekkdimensjon består av fire hoveddeler: type (for eksempel for en personbil eller lett lastebil), dekket bredde (målt fra sidevegg til sidevegg), sideforholdet (høyde til bredde prosent), konstruksjon (retning som dekkets lagene kjøre) og hjulet diameter (tykkelse av dekket).
2

Bestem om du ønsker å gå med et bestemt dekkmerke. Noen av de mest populære merkene av dekkene er Pirelli, BF Goodrich, Goodyear, Firestone, og Bridgestone. Vurdere å gå med et mindre kjent merke med tilsvarende spesifikasjoner til merkenavnet dekk hvis du ønsker å spare penger.
3

Fortell din salgsrepresentant hvor mye kjøring du har tenkt å gjøre, og hvis de fleste av at kjøring vil være i dårlig vær som snø eller regn. Hvis du planlegger å offroad i bilen, må du huske å nevne dette også. Spør om slitebanen, trekkraft, og håndtering av hvert dekk som du vurderer.
4

Velg et dekk basert på dine behov og bruksområder. En høy ytelse hele sesongen dekk er best hvis du skal kjøre i alle typer vær eller på ujevne veier. En grand touring hele sesongen dekk kombinerer høy ytelse med en jevnere kjøring. En forestilling sommer dekk er for forbrukere som vanligvis ikke kjører i snø eller grove forhold. Slitebanen er ikke så dyp, og det er mindre trekkraft.
5

Finn ut hva slags garanti som blir tilbudt på bilen dekk som du har valgt. Mange dekk garantier varer fra fire til seks år (eller til dekk slitebanen når 2/32 tommer) og dekke deg i tilfelle dekket har dårlig håndverk. I noen tilfeller vil du også bli dekket i tilfelle en vei fare fører en uventet utblåsning.
6

La dekk sentrum for å installere nye dekk eller ta dem med til din favoritt bilmekaniker. Mange verksteder vil bare belaste deg et par dollar per dekk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/101088.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold