Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hva er definisjonen på Differential Pressure?

Differenstrykk er definert som differansen av trykkmålinger mellom to punkter i et system. Denne målingen er vesentlig i programmer som har trykket funksjonalitet, for eksempel vær instrumentering, fly og biler. Hva Differential Pressure Tiltak

Differansetrykkmåling måler vanligvis endringen i trykket av gasser eller væsker. Det er kraften pr arealenhet. Det kan også betraktes som den kraft som kreves for å hindre en væske fra å utvide.
SI Units

Differansetrykkmåling måles vanligvis i SI (Internasjonale systemer Units) enheter av en pascal. En Pascal er en newton per meter kvadrat.

EES Units

Differansetrykkmåling kan også måles i EES (engelsk Engineering System) enheter, for eksempel pounds per kvadrattomme eller barer.
Typer Differential Pressure

Differansetrykkmåling kan måles som absolutt trykk eller overtrykk. Det er viktig å vite forskjellen mellom de to når du bruker informasjonen i målinger eller beregninger. Absolutt trykk er summen av atmosfæretrykket og det manometertrykk målt. Overtrykket er måling lese fra måleren.
Eksempel på Pressure Measurement

Et eksempel på en måler trykkmåling er et dekk air-trykkmåler. En måling av 0 psi (pounds per kvadratcentimeter) overtrykk er faktisk 14,7 psi absolutt trykk ved havnivå.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/101150.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold