Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan ta et bildekk Av en Rim

Fjerne dekket fra felgen på en bil hjulet er ikke alltid den enkleste ting å gjøre. Hvis du trenger å fjerne et dekk, er din største utfordring skille dekkets "perle" som er gjemt inne i hjulet rim. Mange profesjonelle mekanikere bruker en perle breaker maskin for å trygt gjøre dette, men du vil sannsynligvis trenge en billigere, mer tilgjengelig alternativ. Den gode nyheten er at du ikke trenger å bekymre deg for noen rør inne i dekket som de bildekk pleide å ha og sykkeldekk fortsatt gjøre. Du trenger:
Jack
hjulmutternøkkel
Dekk spaker eller brekkjern
Vis flere instruksjoner
en

Koble fra hjul og dekk fra bilen. Løsne hjulet sin slepe nøtter og heve tilsvarende hjørne av kjøretøyet, aksjen jack kan arbeide, men en ettermarkedet jekkfoten fungerer bedre. Fjern lug nuts i en "femstjerners" mønster, fjerne ett og deretter mutter lengst fra den du nettopp fjernet.
2

Slipp luften ut av dekket hvis det ikke allerede er flat. Fjern hetten fra ventilen og trykk på ventilen for å slippe luft. Hvor lang tid dette tar avhenger av hvor mye luft igjen i dekket.
3

Break dekkets bead ut av felgen kanten som dekket ligger flatt på bakken med hjulkapsel side vendt opp. Sett inn en dekkspak eller to (et kubein kan også fungere) inn i dekket slik at den fanger innsiden av dekkets leppe og lirke den opp. Arbeid deg rundt kanten til hele leppen er av felgen
4

Grab dekket av sin fjernet leppe og trekk den oppover slik at den andre leppe -. En som var på bunnen av dekkets - er nå berører den øverste kant av felgen. Bruk spaken (e) på en lignende måte å lirke den andre leppe av felgen, helt fjerne dekket.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/101096.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold