Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan Stud et bildekk

spikerslag et bildekk for vinterveier er ikke en vanskelig jobb, men det kan være utmattende. Du trenger riktig utstyr for å utføre oppgaven, inkludert riktig størrelse studs for dekkene du har. De fleste "Sommerdekk" dekk er merket på sideveggen eller klistremerke for å indikere hvilken størrelse stud de kaller for. Når du har alt du trenger, gjør deg klar for noen såre armer og hender for et par dager, men ingenting slår en piggdekk på vinterføre. Du trenger
Pneumatisk stud pistol
Studs (størrelse for dekk)
Sett av diker
Spray smøremiddel
Tire stå
Vis mer Instruksjoner

1.

Spray en liten mengde smøremiddel i alle stud hullene i hvert dekk du spikerslag. Ikke overspray.
2

Load stud pistol ved å skille toppen av kurven loader og fylle den med pigger. Hold fingeren over hullet i midten, og legg pistolen mot kurven mens du holder kurven horisontalt. Vend pistolen igjen, holder kurven på plass, og lås kurven med metalltråd. Slå kurven å laste studs inn i kammeret på pistolen. I de fleste tilfeller kan du passe ca 15 og 18 pigger i kammeret, og deretter må du laste ved å snu kurven igjen.
3

Place ett dekk på dekk stativ . I tilfelle du ikke har et dekk stativ, montering og blåse opp dekkene er en annen god måte å installere pigger i dekket. Prøver å stud en flat, umontert dekk uten et dekk stativ er svært utfordrende.
4

Trykk leder av stud pistol inn i stud hullet og dra i avtrekkeren. Pistolen har en tre eksemplarer hodet enhet som åpner stud hull i dekket ved å strekke den fra hverandre og setter inn stud. Du vil ha hardmetall av stud å være flush og straight med slitebanen på dekket. For noen misfires eller vinklede pigger, fjerne stud med diker og prøv igjen.
5

Stud hele dekk hele veien rundt, og ikke glipp pigghullene. Du må fylle kurven opp et par ganger, avhengig av hvor mange dekk du spikerslag. Fortsett til alle dekkene er besatt riktig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/100980.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold