Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan sjekke lufttrykket i et dekk på en Chevy Impala

Hvis du ønsker å få bedre gass kjørelengde og sikre kjøreegenskaper du forventer fra din Chevy Impala, må dekkene være oppblåst til riktig trykk. Dette pleide å være en smerte på grunn av den lille read-outs på gammeldagse målere. Nå kan du selv sjekke lufttrykket i din Impala med moderne enheter som en snakkende digital lufttrykket. Du trenger
Tire måle
Vis flere instruksjoner
en

vurdere å få en snakkende dekk sporvidde som vil snakke deg dekktrykket lesing.
2

La dine Impala dekk kult. Hvis dekkene er varme når du sjekke dem, kan resultatene bli fordreid fordi varme gjør luften i dekkene utvide. Vent til en morgen da solen ikke har varmet opp dekkene og du ikke har kjørt rundt.
3

Ta av deg ventilhetter fra dine dekk og holde styr på dem. Disse er enkle å slippe, og de vanligvis sprette og rulle til et sted der du ikke kan finne dem. Oppbevar dem i lomma for sikkerhets skyld.
4

Push stick måleren eller snakker dekk måle på hver ventil stammen. Hvis du gjør det galt, vil du høre en hvesende lyd. Dette betyr at luften i dekkene slipper unna. Presse hardt nok og i riktig vinkel for å få riktig tilkobling. Trykk på "On"-knappen på din snakker dekk måle, hvis det er det du bruker.
5

Legg merke til resultatene du snakker dekk sporvidde gir deg. Det kan være lurt å skrive tallene ned som du går, merking hvert tall med tilsvarende dekk.
6

Sørg for at dekkene er fylt til produsentens foreslåtte press. Dette finner du på et klistremerke på førersiden dør. En 2008 Chevy Impala SS leveres med dekk skåret på P235/50R18 97W, noe som betyr at hvert dekk kan støtte £ 1609. Husk at vektfordeling saker. Hvis du har tunge objekter som veier baksiden ned, vil de bakdekkene være støtte mer vekt og må kontrolleres oftere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/100862.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold