Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan endre en bakre dekk på en Ford Escape

En Ford Escape er en stor sport utility vehicle. Siden det er en ganske skremmende størrelse, noen mennesker kan være bekymret for å måtte endre en bakre dekk. Det er imidlertid ingen grunn til bekymring. Det er ikke mye av en forskjell i prosedyren når du skifter dekk på en Ford Escape forhold til skifte dekk på de fleste andre firehjulsdrevne personbiler. Også endre bakdekket er ikke noe vanskeligere enn å endre en forhjulet (med mindre du har noe ekstremt tung sitter i bagasjerommet eller i baksetet). Du trenger
Spare tireLug wrenchLug nutsJack
Vis flere instruksjoner
en

Åpne luken og løfte teppet for å få tilgang til reservehjul, den hjulmutternøkkel og jack . Sett kontakten på bakken under den bakre enden av bakdekselet nærmest flatt dekk. Prøv å sette den under en av bjelkene for rammen slik at du ikke nick eller klø lastebil. Pumpe håndtaket på jack å løfte lastebilen ca 5 inches opp. Du vil ikke ha det helt av bakken ennå, siden det vil gjøre slepe nøtter vanskeligere å slå med dekk snu sammen med dem.
2

Bruk hjulmutternøkkel å slå slepe nøtter på kanten av dekket mot urviseren. Når de er halvveis av, jack bilen resten av veien opp fra bakken. Deretter fjerne nøtter hele veien og dra forsiktig dekket av av kjøretøyet.
3

Sett reservehjul på lastebilen din ved å stille hullene i midten av felgen opp med hjulbolter på lasteplanet. Deretter fester dekket med hjulmutternøkkel bruke de samme slepe nøtter du nettopp fjernet fra den andre dekk.
4

Senk kontakten ved å vri håndtaket til venstre. Dette bør la luften ut av den sakte. Gi til hjulmutrene en siste innstramming etter dekket er tilbake på bakken.
5

Sett jekken og hjulmutternøkkel tilbake i bagasjerommet sammen med flatt dekk. Ta dekk til en mekaniker for å avgjøre om det kan repareres eller må skiftes ut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/100944.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold