Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan sjekke lufttrykket i et dekk på en Geo Tracker

Kontroll dekktrykk er en nødvendighet for enhver Geo Tracker eier. Chevrolet anbefaler å sjekke lufttrykket i Tracker dekk og i reservedekket på en jevnlig basis for å sikre riktige kjøreforhold for din mini SUV. Du trenger
Tire måle
Vis flere instruksjoner
en

Tillat Geo Tracker å hvile i et par timer før du sjekker dekkene. Dekkene varme opp mens du kjører. Du vil dekkene å være kul når du sjekker deres press. Å la Tracker er dekkene til fullt kjølig vil sikre en nøyaktig avlesning.
2

Fjern ventilen stammen caps fra alle dine dekk. Disse små svarte caps kan enkelt skrus av ved hjelp av fingrene. Sjekk for å se at all fuktighet og skitt er fjernet fra åpningen i ventilen stammen for en nøyaktig avlesning.
3

Slå måleren på og legg den over ventilen stammen til du ikke lenger høre luft rømmer. Dette betyr at du har gjort en tett forsegling og måleren er lest. Lytt etter dekktrykket lesing på din snakker trykkluftmåler eller se på lesing på en analog leser.
4

sammenligne målingene med anbefalt dekktrykk på siden av dekket. Chevrolet anbefaler deg å holde dekktrykket i en Geo Tracker mellom 26 og 34 psi. Hvis dekket er lav legge mer luft og sjekker. Hvis dekket er høy, slipper litt luft ved å trykke på tappen i ventilen stammen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/100879.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold