Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan sjekke lufttrykket i et dekk i en Ford Focus

Mens nyere Ford Focus-modellene har sine egne dekk-trykk-overvåking, kan du kommer over situasjoner der overvåkningssystemet er feil, er kretsene har problemer eller Alarmen kan gå av for store trykkforandringer på grunn av langvarig eksponering for ekstreme temperaturer. I slike situasjoner bør du ha ditt eget manometer og vet hvordan den skal brukes. Du trenger
Tire måle
Vis flere instruksjoner
en

kjøpe din egen lufttrykket. Mens det er luft-meter tilgjengelige ved service-stasjoner, kan de være unøyaktig på grunn av utstrakt bruk. Så det er bedre å ha din egen. De er tilgjengelige på auto forsyne butikker og mange forhandlere.
2

Sjekk at du kan lese måleren lett. Digitale målere er lettest å lese, men de vil definitivt koste mer. For en vanlig gauge, sørg for at du kan gjøre ut skalaen lett, som du skal lese den flere ganger gjennom hele prosessen.
3

Gjør deg kjent med dekket ditt. Finn din bilens sertifisering etiketten og dekk informasjon plakater, hvis dekkene er de opprinnelige. Du kan finne denne informasjonen i brukerhåndboken eller permanent festet til kjøretøyet døren kant eller dørkarmen. Husk at det anbefalte trykket er for en kald dekk, noe som betyr at det ikke har vært drevet i ca 3 timer. Ford anbefaler trykket i dekkene på Ford Focus holdes på 26-34 psi.
4

Ta trykkmåling for hvert dekk. Ta av lokket på ventilen, og trykk deretter din måler godt mot ventil åpningen. Hvis du hører en hvesende lyd, betyr det luft lekker ut og du må trykke mer fast. Ta lese og sammenligne den med informasjonen du fikk på det dekket.
5

Juster trykket, om nødvendig. For å senke trykket, trykk på måleren kanten forsiktig mot ventilen. Mål ofte i prosessen for å sørge for at dekkene ikke tømmes ikke for mye. Skru lokket på igjen når du er ferdig. Å øke trykket, må du få bilen din til en bensinstasjon og bruke en luftpumpe eller bruke et hjem luftkompressor.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/100880.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold