Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan Stow jeg reservehjulet i en 2001 Ford Focus?

The Focus har vært Fords minste bil tilgjengelig i Nord-Amerika siden 2000 og er fortsatt i produksjon fra 2010. Focus leveres som standard med en 2-liters, firesylindret motor og en fem-trinns manuell girkasse. Skulle du noen gang har behov for å bruke Focus 'reservehjul og jekk, er det viktig å vite hvordan du skal oppbevare disse elementene tilbake i sine respektive monteringsområder. En feil stuet reservehjul tar opp verdifull last plass, så ta noen minutter å sette det på sin rette plass er hva du trenger
hjulmutternøkkel posen
Tire jack
Reservehjul
Vis flere instruksjoner
en

Åpne den bakre bagasjerommet eller luke lokk, avhengig av din spesielle Focus-modellen. Fjern den bakre cargo teppet matte ved å gripe den i kantene og trekke oppover. Sett teppet til side.
2

Plass posen som inneholder hjulmutternøkkel og dekk endre verktøy i bunnen av dekket godt avdekket etter fjerning av teppet matten. Pass på at du ikke dekker de gjengede beslag for å sikre dekk jack og reservehjul.
3

Place dekket kontakten på sin side nær sentrum av dekket godt og kjøre tommeskruen gjennom monteringshullet i jekken og inn i den gjengede tilpasning i dekket godt. Stram tommeskruen for hånd med klokken til det er stramt.
4

Plasser reservehjul i dekket godt med riktig side opp. Kjør dekk låseskrue gjennom senterhullet i hjulet og inn i den gjengede tilpasning i gulvet av dekket godt. Stramme skruen for hånd til det er stramt.
5

Plasser lasten teppet matte tilbake i lasterommet, og trykk den ned rundt kantene. Lukk stammen eller luke lokk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/101263.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold