Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan bryte i New Car Dekk

Utstyret som brukes av dagens mekanikere å installere og balansere nye bildekk er svært avansert. Som et resultat, kan dagens drivere i stor grad unngå problemer relatert til feil montering. Men det er viktig å merke seg at nyinstallert dekkene ikke er helt på plass i hjulet sitt felger. Det tar flere miles av kjøring for å hjelpe dem å få avgjort, og hvis dekkene er behandlet for grovt løpet av denne tiden, kan de ikke bosette seg i riktig. Følg disse kjøring tips for de første 50 miles kjørt med noen nye dekk. Instruksjoner
en

Hold deg unna smuss eller grus veier, veiarbeid og andre grove overflater. Disse forårsaker mange hoppende og rusk kan noen ganger bli sparket opp og kommet mellom dekket og felgen, og skaper potensial for en lekkasje.
2

akselerere og bremse lett. Plutselige start og stopp sette ekstremt press på dekk. Dette er vanligvis OK å gjøre når dekkene er riktig montert, men det kan føre til problemer når dekkene er fortsatt friskt.
3

Hold hastighet under 50 km /h. Det kan være vanskelig å disiplinere deg selv til å overholde denne regelen når du reiser på motorveien, men det er verdt det å holde nye dekk i god stand.
4

Unngå typer automatisk bilvask som fungerer ved å ta tak hjulene på den ene siden av bilen og trekke deg langs et spor. Disse mekanismene kan trekke unseated dekk lenger fra felgene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/100914.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold