Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan sjekke dekktrykk

Å ha riktig lufttrykk i bilens dekk er svært viktig for sikkerheten og mekanisk trivsel av kjøretøyet. Feil lufttrykk kan føre til ujevn dekkslitasje, redusert drivstoff kjørelengde, dårlig kjørekomfort eller en ulykke. Så, sjekke lufttrykket i dekkene er en vedlikeholds-element som bør gjøres på en jevnlig basis. Heldigvis er det raskt og enkelt å gjøre. Du trenger
Tire måle
Vis flere instruksjoner
en

Finn kjøretøyet produsentens anbefalte dekktrykk. Det vil bli skrevet i bilens brukerhåndbok eller på et klistremerke på innsiden av kjøretøyet dører.
2

Fjern lokket fra ventilen stammen på dekket som skal testes. La hetten på et trygt sted hvor den ikke kan rulle bort.
3

Trykk den åpne enden av et dekk måle fast på dekk ventilen stammen, hardt nok til at du ikke hører noe luft slipper ut.
4

Les presset på lufttrykket. Hvis dekkets lufttrykk er under bilen produsentens anbefalte dekktrykk nivå, da blir du nødt til å legge luft til dekk til dekk lufttrykk når produsentens anbefalte nivå.
5

Sjekk dekkets lufttrykket igjen etter påfylling av luft. Gjenta prosessen med å legge luft og sjekke dekkets lufttrykk til dekket når produsentens anbefalte nivå.
6

Sett lokket på ventilen stammen når dekkets lufttrykk når produsentens anbefalte dekktrykk nivå.
7

Gjenta prosessen med å sjekke dekktrykk på alle fire dekkene for å sikre at alle dekkene har samme dekktrykk for jevn ride kvalitet.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/100806.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold