Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan endre et dekk på en Kia Rondo

Alle hater å ha et flatt dekk. Det er farlig for passasjerene og kjøretøyet. Dette er ikke annerledes for Kia Rondo. Kia Rondo kan bli skadet ved å kjøre med et punktert dekk, noe som kan føre til at kjøretøyet skal dreie farlig. I tillegg til de sikkerhetsmessige bekymringer ved skifte et dekk, mange mennesker ikke vet nøyaktig hva de trenger å gjøre for å for å skifte dekk på en Kia Rondo. Heldigvis Kia Rondo ofte kommer med alt utstyret som trengs for å håndtere denne potensielt farlig situasjon trygt. Du trenger
Heavy murstein
Bil jack
Reservehjul
Wrench
Vis flere instruksjoner
en

Trekk bilen over til en trygg område. Flytt Kia Rondo til en parkeringsplass eller et tomt veien. Hvis det ikke er lett å få tilgang til parkeringsplass eller tom vei i nærheten av, trekke bilen over så langt ut av trafikk som mulig for å gi den beste beskyttelse mot andre biler.
2

Fjern jack fra Kia Rondo og plasser jack henhold til instruksjonene på jack.
3

Blokker hjulene på kjøretøyet ved å plassere tunge murstein under et dekk på bilen. Begynn å heve bilen med jekken, være sikker på ikke å løfte bilen helt opp fra bakken. Jekken skal støtte Kia Rondo, men dekket blir erstattet bør fortsatt være i kontakt med bakken. Dette vil gjøre det lettere å fjerne mutrene som holder dekket på.
4

Fjern hjulkapsel av Kia Rondo dekk som er behov for å erstatte. Disse skal bare knipse av med litt motstand. Hvis problemer er oppstått mens du fjerner disse, bruker enden av skiftenøkkelen som et spett og pop hjulkapsel av. Dette vil utsette muttere og bolter som holder dekket på bilen.
5

Løsne mutrene til det skadede dekket. Dette kan være vanskelig som mutrene er ofte anvendes av profesjonelt utstyr, i stedet for å tilstrammes for hånd. Du må kanskje bruke makt eller din kroppsvekt å fjerne nøtter. Å ha dekket hviler på bakken hjelper denne prosessen fordi dekket ikke kan slå med makt, og all trykket er plassert på nøtter i stedet for bortkastet press snu dekket.
6

Hev Kia Rondo høyere, tar alt presset av dekk som er trenger erstattet. Så snart kjøretøyet er løftet, fjerner mutterne helt, slik at for at dekket skal fjernes. Når det skadede dekket er fjernet, erstatte den med en frisk eller reservedekket. Nøttene kan da bli erstattet, men ikke strammet på dette punktet.
7

Senk Kia Rondo tilbake til bakken og stram mutterne så mye som mulig. Dette bør gjøres i et kryss mønster. Ikke trekk til boltene ene siden og deretter den andre, eller på rekke og rad. Dette mønsteret kan resultere i et dekk som er ute av balanse og tilbøyelige til å bryte akselen. Et kors mønster betyr å stramme en og stram en som er et innlegg fra den første. Dette sikrer en enhetlig dekk setting.
8

Sett jekken og skiftenøkkel i Kia Rondo. Den skadede dekk kan også plasseres i Rondo. Hvis dekket ikke er alvorlig skadet, kan reparasjoner gjøres for en anstendig pris. Hvis dekket er unrepairable, kan et dekk ekspert kast av dekket for en liten avgift eller gratis avhengig av hvor du går.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/101161.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold