Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Om Tire trykkmålere

Oksygen-fylte dekk trenger for å opprettholde et visst press for å fungere ordentlig. Under de rette forholdene, kan et dekk opprettholde en konstant lufttrykk i lange perioder når det ikke er noen dekk feil, og det ytre miljøet forblir konstant. Når det blir nødvendig å se hvor mye lufttrykk er innsiden av et dekk, kan et dekk trykkmåler fortelle nøyaktig hvor mye luft er tvunget til innsiden av et dekk. En betingelse for skade, for lavt dekktrykk kan være et resultat av en lekkasje i dekket. Motorsport programmer kan kreve en konstant kunnskap om krevende dekktrykk å være sikker på at en bestemt trykket er i bruk til enhver tid. Dekktrykk målere er en stor ressurs for kjøretøy drift og kan finnes i en rekke typer, former og størrelser. Identifikasjon

en trykkluftmåler består av en korresponderende ventil til et dekk klaff som sikrer dekkets indre luft å bli tvunget gjennom en måleinnretning som spor og registrerer den totale mengden av lufttrykket inne i dekk. Mens ventilen typen forblir konstant i type fra måler for å måle, skriver de av måleinstrument kan variere. Noen dekktrykk målere er blyant typen målere som gjør at dekkets indre luft for å tvinge ut en armatur som er merket i trinn som måler lufttrykket avhengig av hvor langt ut ankeret er presset. Du kan også finne digitale måleverktøy som stafett trykket via en digital lesing. En annen type trykkluftmåler har en urskive måling posten som tillater luften å aktivere skiven arm som iakttar det korrekte trykket. Skiven og digitale målere kan enten ha en stiv luftinntak som forbinder innløpet ventil med måleinstrument. Noen målere er en ventil koblet til måleren via en fleksibel slange.
Historie

Tidlige former for blyant dekktrykk målere har vært i bruk siden tidlig på 1900-tallet. Utviklingen av gummi og gummi dekk skapt et behov for å teste trykket av et dekk til enhver tid. Fordi mange tidlige modeller for dekk hadde problemer med lekker sel og gummi komponenter, var det mer vanlig å se en bil eieren med et dekk trykkmåler hendig enn det er i dag. Dagens dekktrykk målere som ligner på de tidlige modellene spesielt de nyere pinne målere som viser trykket inne et dekk notert på en inkrementell stick vil frigi under press.
Funksjon

Testing trykket av luften inne i bilen dekk er hensikten med et dekk trykkmåler og de utfører jobben sin ganske godt. Hver målertype kan brukes for å få en rask henvisning til den omtrentlige lufttrykk men noen luft trykkmålere er nøye I avlesnings som kan produseres. Motorsport er avhengige av dekktrykk for å få mer kjørelengde, bedre kjøreegenskaper og lengre levetid på ytelse dekk som er svært dyrt og krever en korrekt lufttrykk for å kjøre skikkelig. Kontroll dekkets lufttrykk under bruk vil gi personlig, sport, eller virksomhet dekk et lengre liv med god drift som produsenten ment når det brukes riktig og fylt med riktig mengde luft.
Størrelse

Størrelser av målere kan variere mye. Noen er så liten som et dekk ventilhetten som stadig står trykket på innsiden av dekket, eller de kan omfatte flere deler og ha en større størrelse enn personlig bruk målere av lufttrykket. En oppringt manometer har en dial måleinstrument, innløpsventilen, og kan kobles ved enten en lang stiv slange eller fleksible slange for enkel bruk. Bærbare digitale dekk trykkmålere er små i størrelse og kan passe lett i alle hanskerommet. Ytelse typer kan kreve en sikkerhet oppbevaringsboks og plass for slange og detaljert sporvidde. Størrelsen på en trykkluftmåler avgjør ikke kvaliteten på måleren. Du vil finne høy kvalitet og lav kvalitet målere i mange former og størrelser.
Hensyn

kjøreforholdene krever forskjellige typer utstyr for å operere et kjøretøy riktig. Personlig kjøring krever lite kunnskap om lufttrykket innsiden av bilens dekk, og sjekker kan gjøres månedlig. Holde riktig trykk åpner for mer kjørelengde per gallon, kan dekkene varer lenger, og eventuelle lekkasjer bli gjenkjent. Sport applikasjoner og bruksområder kan innebære behov for å veksle dekkenes lufttrykk avhengig av forholdene ved kjøring. Å ha de riktige verktøyene for ytelse behov er viktig, og en høy kvalitet dial trykkluftmåler vil bli anbefalt av de beste rase lagene og fagfolk. Privat, profesjonelt, eller virksomhet pluss type kjøring blir gjort ligger bak behovet for en kvalitet dekk trykkmåler.
Expert Insight

Ansvarlig for ytelse og personlige luft målere for millioner av biler over hele verden, har Ningbo Able Gummi og Auto Parts vært å produsere dekk trykkmålere for amerikanske selskaper og enkeltpersoner for de siste ti årene. De har ressurser til å teste og opprettholde kvaliteten på de høyeste resultater trykkmålere samt personlig blyant og digitale instrumenter som brukes for personlig lufttrykk testing hjemme. Den måten å få den høyeste kvalitet resultater, er å bruke bevist testverktøy det sporet og record lufttrykket inne av dekk for en levende.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/100933.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold