Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Slik fjerner Studs Fra Vinterdekk

Det er en utakknemlig og utmattende prosess for å fjerne studs fra vinterdekk. Det er ikke så vanskelig på hender og armer som spikerslag dekkene, men det tar mye lengre tid. Pigger har en flat bunn som en spiker hode som går inn i bolthullet av dekket. Den lille Borspissen av tappen stikker ut bare litt over slitebanen av dekket. Det er bare én måte å sette pigger i et dekk, og det er bare én måte å fjerne dem. Du trenger
Chair
Long-handled/narrow-headed kutte diker
Vis flere instruksjoner
en

Break dekket ned fra kanten eller deflatere dekk ved å fjerne ventilen stammen kjernen å gjøre det mer smidig.
2

Sett deg ned i en stol, fordi dette kommer til å ta en stund, og du kommer til å få vondt i ryggen hvis du er bøyd over eller et sår kneet hvis du kneler.
3

Bring dekket over til deg. Stå opp dekket og plasserer den mellom bena for å støtte den.
4

dikene (en hyggelig sett med long-handled/narrow-headed diker ville gjøre denne jobben enklere deretter en kort-håndteres /butt-headed sett) og hente en stud på undersiden av tappen under hardmetall. Dra den ut med makt. Vær forsiktig så du ikke skjærer inn i slitebanen på dekket.
5

Jobb deg hele veien rundt dekket, fjerne alle pigger. Mange dekk kan ta godt over 100 pigger i slitebanen og hvis du har flere dekk å fjerne studs fra, du kommer til å være en stund, men dette er den enkleste og eneste måten å fjerne tappene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/100986.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold