Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Prosedyrer å Restarte Tire Pressure

Siden den obligatoriske gjennomføringen av dekktrykk overvåkningssystemer (TPMS) i 2007 for alle kjøretøy under 10,000 pounds, har bileiere oppdaget en ny feilsøking problem. Utstyrt med interne eller eksterne sensorer, de TPMS systemer nå varsle føreren når et dekk er lav. Noen biler ansette en kompleks interiørdesign vise dekktrykket i hvert dekk, mens andre bare indikere et problem i systemet når et dekk er lav. Fordi ulike kjøretøy og design har forskjellige TPMS systemer for dekktrykk, er det ingen enkel løsning for å tilbakestille systemet. Tilbakestille Prosedyrer

De fleste biler i USA bruker en direkte TPMS system for å regulere luft inflasjon i dekkene. Selv om TPMS systemer er ganske ny, er dette allerede en antikvert system på grunn av problematiske bivirkninger.

Mens noen biler rett og slett lære på nytt en gang drevet på visse hastigheter for en kort periode, mens andre kan kreve en magnetisk skanning verktøy for å omprogrammere trykk og posisjon av dekket. Disse kjøretøyene kan gjøre tilsynelatende kjedelige oppgaven med roterende dekk convoluted. Andre biler kan ansette en enkel reset-knappen når dekktrykket har blitt justert og dekkene er omplassert, mens andre krever en prosedyre for å slippe ut luft fra en bestemt dekk i rekkefølge og deretter justere lufttrykket for å starte reset prosessen.

På grunn av mangelen på standardisering med direkte TPMS systemer, er den beste måten å lære å nullstille TPMS system for deg redskap for å oppnå en kvalitet reparasjon manuell eller en TPMS guide. Dette vil hjelpe deg å oppdage om et verktøy eller bestemt prosedyre er nødvendig for å riktig tilbakestille TPMS system
Direkte TPMS

direkte TPMS systemer benytter en sensor til hvert hjul i i form av et dekk trykkventil eller er pakket rundt kanten med et bånd klemme. Disse sensorene direkte overvåke trykket til de enkelte dekk og deretter overføre informasjonen til datamaskinen i bilen. Hvis en uregelmessighet oppdages, lyser en varsellampe for å varsle føreren at et problem er tydelig. Dette kan også inkludere full størrelse reservedeler på enkelte modeller.

Problemet med direkte TPMS-sensorer er deres vekt. Selv om bare et par gram, kan de lett kaste av dekk balanse, noe som gjør det vanskelig å true dekket og felgen tilkobling for kjøring på vei.

Et annet problem med den direkte TPMS system er korrosjon. Kjøretøy som stasjonen i ekstreme værforhold og ansette aluminiumsfelger kan oppleve at sand-og salt-dekket veier har forverret sensoren. Dette blir oppdaget når dekket må endres for regelmessig vedlikehold. På ca $ 100 eller mer et stykke å erstatte, absorberer driver kostnadene for den kompromitterte sensor i tillegg til den nye dekk erstatning.

Indirekte TPMS

Indirekte TPMS systemer har vært på plass i Europa de siste årene. Disse sensorene er ekstern og er integrert med ABS bremser og /eller hastighet sensorer på hvert hjul. Fordi de ikke er direkte festet til hvert hjul, de utgjør en mindre trussel for balansering av dekket og er ikke så utsatt for korrosjon. Indirekte TPMS systemer krever ofte skanneverktøyene å nullstille og relearn dekktrykket og plassering av hvert dekk. Dette systemet blir stadig mer populært for sine gunstige prosedyrer og mindre feilsøking. Det kan også gi standardisering til gåten tilbakestille TPMS systemer på alle biler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/101078.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold