Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan sjekke lufttrykket i et dekk på en Chrysler Sebring

The Chrysler Sebring kommer i sedan, coupe og cabriolet modeller. Hvis du eier en Sebring, er det viktig å sjekke lufttrykket i dekkene, spesielt før lange turer. Det krever et instrument som kalles for lufttrykket og noen få minutter av din tid. Du trenger
Tire måle
Vis flere instruksjoner
en

La dine dekk kjøle seg ned. Sjekke lufttrykket i dekkene i Sebring umiddelbart etter bruk vil gi deg en unøyaktig lesing. Vent en 1/2 time for dekkene å kjøle seg ned, slik at du kan få en nøyaktig dekktrykk lesing.
2

Bestem hva dekktrykket skal være. Chrysler anbefaler 28-34 psi på en 2008 Sebring. Hvis det ikke skal transportere mye vekt, bør du være på den lyse siden av dette området. Hvis du vil ha en full bil, bør du være på den tunge siden.
3

Sett lufttrykket. Fjern hetten fra luftventilen på første dekk og trykk dekk sporvidde på ventilen. En standard dekk måle vil pop måleinstrument ut, og gir deg lesingen.
4

Se på nummeret for å se hva lufttrykket er. Hvis den er for lav, kan du bruke et dekk pumpe for å legge til mer luft til dekkene og sjekke trykket igjen for å sørge for at du har lagt nok.
5

Gjenta disse trinnene på de andre tre dekk og overs.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/100860.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold