Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan endre en Jeep Liberty Tire

Når du må få et sted ved et bestemt tidspunkt, vil det uunngåelige alltid skje: du får et flatt dekk. Det er upraktisk å være sikker, men fikse et punktert dekk er ikke veldig vanskelig å gjøre hvis du har de riktige verktøyene og de riktige delene. Denne jobben bør ta 15-30 minutter å gjøre å bruke verktøyene som følger med din Jeep Liberty. Du trenger
Factory reservehjul
Factory reservehjul verktøysett
Factory jack
Vis flere instruksjoner
en

Trekk ut fabrikken verktøykasse og finn dekk jern. Bruk dekk jern for å løsne tappene på hjulet med flatt dekk og bare bryte dem løs. Du ønsker ikke å fjerne ørene ennå.
2

Bruk jekken som fulgte med bilen og løft opp Jeep ved side. Det er piler på bunnen av Jeep som indikerer jack poeng, og jekken skal plasseres på punktet nærmest dekket.
3

Løsne mutrene på dekket manuelt eller med dekk jern. Ta tak i dekket på begge sider med armene og løfte den ut av navet. Flytt dekket til side så det er ute av veien.
4

Ta tak i reservehjul og skyv det på stenderne. Så løst bolt det på plass med dekk jern, innstramming knastene på en stjerne mønster slik at du fordele belastningen jevnt.
5

Senk jack manuelt og stram knastene på nytt med en stjerne mønster og dekket jern. Kontroller at hakene er sikker før du kjører bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/101145.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold