Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Slik fjerner en Ford Explorer Spare Retainer

The reservehjul i Explorer er montert under bak på bilen, like foran bakre støtfanger. Reservesikringen holdes på plass av en holder og en holder kabelen. The Explorer leveres fra fabrikken med et spesielt verktøy for å senke kabelen og fjern holderen. Hvis Explorer ikke har dette verktøyet, så må du ta kontakt med en Ford-forhandler, som holderen kabelen ikke kan senkes med en standard pipenøkkel. Du trenger
Winch skiftenøkkel (følger med Explorer)
Vis flere instruksjoner
en

Bruk din parkeringsbremsen og slå av motoren før du fjerner reservedekket. Dette vil forhindre at Explorer fra å rulle bakover. Pass på at du er borte fra trafikk.
2

Åpne den bakre liftgate og fjern jack. Dette er montert på undersiden av andre cargo dekke; ta av dekselet og vingemutteren for å få tilgang jekken og verktøyet bag. Finn vinsj skiftenøkkel i verktøyet bag (ser ut som en standard pipenøkkel).
3

Åpne først (nærmest bak på bilen) last dekselet for å avsløre reservehjul holderen vinsj. Bruk vinsjen fastnøkkel til å løsne vinsj og senk reservedekket. Undersøk posisjonen til reservehjul etter noen få omdreininger. Ikke stopp å snu før dekket er på bakken og holderen kabelen har slakk i den.
4

Trekk dekket fra undersiden av Explorer. Løft den ene siden av dekket, og deretter plassere holderen vertikalt for å skyve det gjennom nav plass. Bruk vinsjen fastnøkkel til å heve holderen og kabel til sin opprinnelige posisjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/101144.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold