Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan Les Prikker på bil dekk

DOT tallene er en serie med tall og bokstaver som er pålagt av Department of Transportation som skal vises på hver dekk for en bil eller lastebil på veien. Å kunne lese DOT koder vil sikre at du kjøper en nylig produsert, fresh dekk. Instruksjoner
en

Finn de DOT tallene på sideveggen av dekket. Disse tallene er plassert på begge sider av dekket, men det er en side som vil ha fullstendig DOT nummer med dato, samt vil være 4-siffer lengre enn den andre siden. Hver DOT nummer begynner med bokstavene DOT.
2

Les de neste to tall eller bokstaver. Disse er anlegget koden der dekket ble fremstilt. Denne informasjonen vil kun være nyttig hvis det er en tilbakekalling på disse dekkene.
3

Les neste tre eller fire bokstaver og tall. Disse er rett og slett markedsføring koder som brukes ved skjønn av produsenten.
4

Les de siste fire tallene. Disse vil fortelle deg når dekket ble produsert. De første to tallene i datostempel representerer uken i året den ble produsert, og de siste to sifrene er året den ble produsert. Et dekk produsert i den siste uken av 2008 ville ha nummeret 5208 som de siste fire sifrene i DOT tallrekke. Dette betyr at dekket ble produsert i uke 52 i år 2008. Tallet 1208 skulle tilsi at dekket ble produsert i tolvte uke av 2008, og skal ikke forveksles med desember som den tolvte måned.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/100942.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold