Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvor kjøpe bildekk

Bil dekk kan være dyrt, og krever endring hver årene. Hvis dekkene er iført tynn, eller bilen vil ikke passere inspeksjon uten nye dekk, er det et utvalg av shopping alternativer å vurdere når du ønsker å kjøpe bildekk. Fra stormarkeder til online-forhandlere, priser og dekkdimensjon alternativer varierer avhengig av hvilket merke og modell din bil krever. Dekkbutikker

Tire butikker er en av de vanligste stedene å kjøpe bildekk. Nesten hver by har et dekk land som bærer en rekke dekk i alle prisklasser. Sjekk din lokale gule sider henhold Automobile tøy, eller besøke YellowPages.com å finne din nærmeste butikk plassering online.
Superstores

Superstores som Wal-Mart også bære bildekk i en rekke merker. Wal-Mart-butikker har teknikere på hånden for å hjelpe deg i å kjøpe riktig sett med dekk til bilen din, og de er også i stand til å installere de nye dekkene, og kast de gamle dekkene. Besøk din nærmeste butikk for dekk alternativer, eller handle online på Wal-Mart.com å se priser og kjøper guider.
Auto Service Centers

Auto tjeneste sentre har et utvalg av bildekk også, laget for å passe alt fra små kompakte biler til store SUV-er og pickup trucker. Du kan velge å ha nye dekk satt på kjøretøyet når bilen blir reparert, eller du kan kjøpe dekkene fra servicesenteret og installere dem selv. Spør din lokale auto servicesenter hvis dekk installasjonen er gratis, som noen servicesentre installere gratis når du kjøper et nytt sett med dekk, mens andre kreve en liten avgift.
Online Forhandlere

Online forhandlere tilbyr også bildekk, mange ganger til rabatterte priser. Nettsteder som DiscountTireDirect.com selge dekk laget for å passe nesten hver bil merke og modell. Rabatt direkte Tire inkluderer også gratis frakt på alle dekk purchases.TireRack.com er en annen forhandler som selger et utvalg av bildekk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/101050.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold