Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan sjekke lufttrykket i et dekk i en Hyundai Sonata

Vedlikehold av Hyundai Sonata er en viktig del av bilhold. Mens Sonata har et rykte som en pålitelig familie bil, avhenger en stor del av denne ligningen på eieren riktig omsorg for det. Folk jevnlig få tune-ups og oljeskift, men noen ganger overser et viktig aspekt: ​​dekktrykk. Kontrollere trykket med et dekk trykkmåler bidrar til å hindre ulykker og fremmer topp ytelse. Du trenger
Tire måle
Vis flere instruksjoner
en

holde dekkene fjernet fra ekstreme værforhold ved å lagre bilen i en garasje. Tillat Sonata å hvile i opptil en time etter kjøring før du begynner å sjekke lufttrykket i dekkene. Dekk bør være kul når du sjekker lufttrykket for å sikre en best mulig lesing.
2

Sjekk den anbefalte dekktrykket for bilen din. Alle dekk har den anbefalte psi oppført på dekkets sidevegg. Hyundai anbefaler dekk på sine Sonata biler som skal opprettholdes mellom 26 og 34 psi. Du kan også se på etiketten plassert på førersiden senter søyle på den ytre panel for eksakte produsentens anbefalinger på bilen din.
3

Fjern ventilen stammen caps. Disse små plastikk skrue-on topper holde smuss og fuktighet ut av ventilspindlene. Dette fremmer et lengre liv. Oppbevar dem på et sikkert sted som en lomme for å unngå å miste dem.
4

Sett den lille enden av dekk manometer over ventilen stammen til du ikke lenger høre luft rømmer. Dette betyr at du har en god forsegling. Se nålen på skiven og notere hva nummer det stopper på, hvis du bruker et måleur. Dette er deg dekkets lufttrykk.
5

Sammenlign dette lesning med anbefalingene. Hvis dekket er lav legge luft. Hvis trykket er for høyt, trykker du på den lille knappen på siden av måleren din for å frigjøre dekk luft. Gjenta dette trinnet for alle fire dekkene og reservehjul i full størrelse.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/100922.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold