Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan erstatte de festeboltene på en Lexus 300

Biler krever konstant vedlikehold for å holde dem i drift i god stand. Dekkene på bilen ta støyten for slitasje, og riktig dekk vedlikehold er nødvendig for å holde bilen kjører glatt. Nå og da vil festeboltene bli slitt eller strippet og trenger utskifting. Bytte festeboltene på et kjøretøy for eksempel en Lexus 300 er en grunnleggende mekanisk prosess og kan utføres følge enkle retningslinjer er hva du trenger
Lexus dekk verktøy
Jack
Vis flere instruksjoner

en

Finn de festeboltene på siden av dekket. Enkelte modeller av Lexus 300 har deksler over toppen av festeboltene. Hvis din gjør det, ta av dekselet ved å plassere den spisse enden av dekk verktøy i sporet på forsiden og spratt den av.
2

Plasser Lexus dekk-verktøy skralle enden på hale bolten og trekke mot deg (mot klokken) til lug bolt løsner. Gjenta for de andre bolter.
3

Plasser jack under rammen av kjøretøyet og jekke den opp slik at hjulet er en tomme eller to fra bakken. Du kan plassere en jack stå under rammen for ekstra sikkerhet.
4

Fjern lug bolter i ved å skru dem i en mot urviseren. Du kan bruke dekk verktøy for dette, men boltene kan være løs nok å bare skru dem for hånd.
5

Place de nye festeboltene i hullene og skru dem på igjen tett, men la rom for å stramme når du har fjernet jack.
6

Jack bilen ned til dekket er tilbake på bakken og jack kan fjernes. Stram boltene ved å skru dem med klokken inntil de ikke kan strammes ytterligere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/101189.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold