Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan endre en Ventilspindel

The ventilen stammen på et dekk er en liten gummi slange som stikker ut fra kanten. Den har en fjærbelastet metall ventil som er utgitt av en knappenålen i sentrum. En kule-formet ende med en ring-spor som passer inn i stålfelg og holdes på plass ved trykk. Mekanikere anbefaler å bytte ut dekk ventil når du kjøper et nytt dekk, som ventilspindlene tendens til å slites ut. En defekt ventil kan føre til en langsom lekkasje eller totalt tap av lufttrykk. Du trenger:
Jack
Tire jern
Manometer
Gummiklubbe
Air kompressor eller luftpumpe
såpevann
Tenger
Valve stem innsetter verktøy (valgfritt )
Vis flere instruksjoner
en

Fjern dekket og sett på parkeringsbremsen. Bruk skiftenøkkel montering på et dekk jern for å løsne mutrene av dekket i behov av en ny ventil stammen. Bruk jekken laget for modellen din å løfte hjørnet av bilen holder hvilket dekk. Vri av slepe nøtter helt, og ta av dekket og felgen av.
2

Bryt perle, eller segl, rundt kanten av dekket som passer mot felgen. Luften ut av dekkene ved å holde ventilen stammen pin på med utløseren på et dekk trykkmåler. Pund på kanten av dekket nær felgen med en gummi klubbe for å bryte forseglingen. Dette vil kreve betydelig kraft.
3

Ta ut den gamle dekk ventil. Grip den eksisterende ventilen stammen fra hver side av felgen fast med tang og trekk den gjennom hullet. Det spiller ingen rolle om den gamle stammen er ødelagt i fjerningen.
4

Sett den nye ventilen stammen. Fjern hetten fra den nye ventilen stammen. Smør utsiden av stammen med såpevann. Skyv den gjengede ende gjennom hullet i felgen fra innsiden. Tak øverst med en tang og trekke stammen gjennom hullet inntil den ring-sporet er festet i hullet. Bruk en ventil stammen innsetter i stedet for tang (se Ressurser). Tvinn en ventil stammen avtrekker rundt gjengene på luftventilen, og bruke den til å trekke stammen gjennom hullet og få det på plass.
5

Seat dekket på felgen og fyll det med riktig trykk. Bruk en luftkompressor eller luftpumpe til å fylle dekket.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/101004.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold