Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan Spin Balanse et dekk

Spin balansering bruker en datastyrt mekanisme for å endre fordelingen av massen på et dekk. Når en ubalansert dekk roterer, kan den ujevne vekt føre wobbling som øker med hastigheten. En spin-balansere maskinen måler som dekket roterer med høy hastighet. Det bestemmer størrelsen og omtrentlig plassering av vekter som trengs for å oppnå den riktige balansen. Spin balansering er bare én måte å balansere dekk og krever personell som er opplært i bruk av en balansering maskin. Du trenger
Spin-balansere maskinen
Vis flere instruksjoner
en

Klem hjulet på spin-balansere maskinen og sikre den.
2

Mål rim bredde og dybde. Balansering maskin vil ha spesialverktøy gitt for nøyaktig måling.
3

inn målene og diameter størrelse på dekket ditt inn i balansere maskinen. Hvis du er usikker på hvordan dette gjøres, sjekk manualen for instruksjoner. Prosedyren er spesifikke for den type maskin du bruker.
4

La maskinen spinne dekket ved å slå den på eller lukke panseret. Maskinen vil be deg om å legge vekter hvis balansen av dekket er av.
5

Legg vektene som trengs enten til kanten eller innsiden av felgen. Noe aluminium felger krever vekter festes mot innsiden i motsetning til den ytre kanten. Når vektene er installert, re-spinne dekk og sjekke balanse igjen. Bruk piltastene på maskinen for å justere vektene riktig. Maskinen vil flytte vekter som du instruere den basert på målinger du får fra displayet. Fortsett å spinne dekk, noe som gjør justeringer til displayet viser null.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/101182.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold