Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan finne de beste prisene på dekk

Er du ute etter en god avtale på dekk? Hvor skal man begynne? Hvordan vet du at du får den beste samlede avtale? Hvis du lurer på om noen av disse spørsmålene, ikke bekymre deg, det er håp. Du kan følge trinnene for å hjelpe på dekk søk. Før du vet ordet av det, vil du har funnet den beste avtale rundt! Du trenger
Newspaper (s)
Weekly reklame papir (s)
Telefonbok (valgfritt)
Papir
Pen
Vis mer Instruksjoner

1.

Samle så mange aviser og andre ukentlige reklame som du kan for å få et bedre utvalg. Hold et øye for flere uker før kjøpet dato for å få en større mengde annonser. Hvis du gjør dette, kan du kutte ut noen annonse for dekk og sett dem til side for fremtidig referanse. Prøv å få minst 5, og mer som åtte av disse.
2

sjekke dekk for størrelsen informasjon. Det vil bli innskrevet på dekk sideveggen, under dekk produsentens navn. Tallet vil omfatte den relative bredde, relativ vegg høyde og hjulstørrelse. Disse vil bli skilt med "/" (bakover skråstrek). Det er en god idé å kopiere dette tallet ned.
3

Ta et stykke papir og skrive ned alle de selskapene som du fant tilby avtaler på dekk. Du bør inneholde navn, adresse og telefonnummer til hver enkelt. La det være minst fire områder i mellom hvert navn for å gi plass for notater.
4

Bestem hvor mange dekk du vil. Du bør i det minste erstatte to av gangen, men noen ganger kan du finne bedre tilbud på å erstatte alle fire på en gang. Du kan spørre forhandlerne for priser på 2 og 4, og deretter sammenligne dem.
5

Begynn på toppen og gå nedover listen ringe og bekrefte avtaler de tilbyr. Kontroller at du ber for eventuelle ekstra gebyrer for å installere dem. Du vil finne at de fleste annonsene ikke inkludere disse i den prisen du ser, og de kan legge opp til en masse. Disse avgiftene kan være for, men er ikke begrenset til:. Dekk balanse, stengler, installere, avhending, garanti og andre
6

Når du har all den nødvendige informasjonen, sammenligne alle prisene, og velge det beste tilbudet for deg. Du kan bli overrasket over hvor mye du kan spare med bare litt tid investert. Du kan også oppleve at det ikke er de "såkalte" rabatt steder som alltid har den laveste prisen på dekkene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/100825.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold