Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan sjekke lufttrykket i et dekk på en Chevy Silverado

Unøyaktig belastning og dekktrykk kan føre til dårlig drivstofforbruk, ujevn dekkslitasje og muligens enda en utblåsning av Chevy Silverado er dekkene. Det er derfor det er så viktig å sjekke trykket i dekkene på en jevnlig basis. Du trenger
Tire måle
Vis flere instruksjoner
en

Locate riktig belastning og lufttrykk for din Silverado. Det er et klistremerke på innsiden av førerdøren av Silverado som anbefaler en 28-36 psi vektbelastning for lastebilen. Følgelig kan det hende at trykket må justeres avhengig av belastningen du kan bære for en bestemt reise.
2

Skru av ventilen stammen caps. Ventilspindlene er plassert i nærheten av hjulkapsel av hvert dekk. Disse små caps kan gå tapt veldig enkelt. Kontroller at du har en sikker, flat overflate for å plassere caps mens du arbeider.
3

Finn den lille tappen i midten av ventilen stammen, da dette er hvor du vil plassere måleren.
4

Skyv måleren mot stammen raskt og kraftig for å holde luft fra rømmer dekket. Skulle du høre susing, rett og slett justere vinkelen eller press mot stammen for å stoppe flyten av luft fra å forlate dekk.
5

Fjern måleren fra ventilen stammen og sjekk avlesningen. Sammenlign dette nummeret til de anbefalte 28 til 36 psi for din Silverado.
6

Add luft hvis lav. Pass på å ikke overskride den anbefalte lufttrykket for dine dekk. Når alle dekkene, inkludert fritiden, har samme mengde luft trykk, erstatte alle caps og sette måleren unna.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/100866.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold