Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan Endre hjulene på en bil

Det er viktig for en person som driver å vite hvordan du endrer dekkene på en bil. Du vet aldri når eller hvor du kan ha et flatt dekk. Du kan være på et sted der veien er ikke tilgjengelig. Noen ganger er du i en hast. Det er da veien tjeneste forteller deg at det er fem andre samtaler foran deg, så du må vente noen timer. Hvis du bor på et sted med harde vintre, kan det hende du må endre alle fire hjul hver høst for bedre veigrep og hver vår for bedre kjørelengde. Hvis denne tjenesten ikke er i budsjettet ditt så du trenger å vite hvordan du endrer hjulene på en bil selv. Du trenger:
Crowbar eller socket
Jack
Reservedeler Wheels
Vis mer Instruksjoner
Skifte hjul på bilen din
1 p Hvis din dekkene har hjulkapsler, må du fjerne hjulkapsel å eksponere nøtter som du må fjerne.
2

Løsne alle mutterne med et brekkjern eller socket, men ikke fjerne dem før etter at du jack bilen opp. Hjulene vil spinne hvis du prøver å løsne mutterne etter at du jekke bilen opp.
3

Se under bilen og finne metallrammen. Plasser jack rett under rammen. Nå må du heve jack. Noen knekt krever en opp og ned bevegelse og andre krever snu en knapp for å heve dem.
4

Hev jack til du er bare i stand til å snurre hjulet. Det er ikke nødvendig å ha en masse høyde, og det kan være farlig dersom kjøretøyet sklir av fra jekken. Dekket trenger bare å være høy nok til å trekke den av og sette en annen hjulet tilbake på kjøretøyet.
5

Fjern alle nøtter. Hvis de er ganske løs, kan du være i stand til å slå dem for hånd, må du huske å slå mot klokken for å løsne. Hvis du fjernet en hjulkapsel deretter plassere nøtter i hjulkapsel, slik at de ikke blir feilplassert.
6

Trekk hjulet av og legg den ut av veien. Plukk opp det nye hjulet, justere boltene med hullene, og skyv den på. Plassere alle nøttene tilbake på boltene og finger-trekk til mutterne.
7

Senk jack sette bilen tilbake på bakken. Nå bruke brekkjern eller socket å stramme alle mutrene så stramt som mulig. Ikke hopp over dette trinnet eller hjulene kan falle av når du kjører nedover veien. Gjenta disse trinnene for hvert hjul du trenger å endre.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/100835.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold