Slik fjerner motoren mot en PT Cruiser

The Chrysler PT Cruiser har enten en 4-sylindret eller 6-sylindret motor. Prosessen for fjerning av begge motorene vil være den samme. Fjerne motor fra en Chrysler PT Cruiser er en komplisert jobb som vil ta riktig kunnskap og verktøy for å fullføre uten å skade motoren, motorkomponenter eller motorrommet. For å fjerne motoren fra motorrommet, må du koble overføringen fra motoren og alt annet som er koblet til motoren, og fjerne noen av motorkomponenter rundt motoren. Du må også fjerne motorfester som fester motoren til rammen, og radiatoren må dreneres i en bøtte og trakk seg ut av motorrommet. Du trenger
Jack
Jack står
Drain bøtte
Screw driver
Ziplock poser
Ratchet sett
Wrench
Engine heise
Engine heise kjeden

Vis flere instruksjoner
en

Løft den fremre enden av Chrysler PT Cruiser med jekken og hvile PT Cruiser front end på to jack stativ. Kontroller at PT Cruiser motoren er helt avkjølt før du begynner å jobbe.
2

Åpne PT Cruiser hette og plassere avløpet bøtte under radiatoren. Fjern slangen som kommer fra radiatoren til PT Cruiser motoren ved hjelp av en skrutrekker for å skru sikring klemme på slangen. La radiatoren helt renne ned i avløpet bøtte.
3

Fjern boltene som fester radiator til motorrommet veggen med skralle sett. Trekk PT Cruiser radiator av rammen og ut av motorrommet. Plasser radiator er sikringsboltene i en Ziplock pose og etiketten posen "Radiator bolter."
4

Fjern boltene som fester PT Cruiser air condition kompressor til motoren med skralle sett. Plasser sikringsboltene inn en Ziplock pose og etiketten posen "AC bolter." Trekk PT Cruiser air condition kompressor ut av motoren og ut av motorrommet. Løsne alle de elektriske ledninger og fjerne ledningene fra motoren ved hjelp av en skiftenøkkel. Komme under PT Cruiser og fjern de fester skruer som forbinder eksosmanifolden til sendingen med skralle sett. Plasser eksosmanifolden bolter inn i en annen Ziplock pose og etikett som bag "eksosmanifold bolter."
5

Fjern de fester skruer som forbinder overføring til motoren med skralle sett. Plasser overføring Sikringsbolter inn i en annen Ziplock tilbake og etikett som bag "Transmission bolter."
6

Fjern motorfester sikre motoren til rammen av PT Cruiser med skralle sett. Plasser motorfester og motorfeste bolter inn i en annen Ziplock pose og etikett som bag "motorfester og bolter."
7

Place motoren heise foran PT Cruiser. Koble motoren heise kjeden til PT Cruiser motorfester beslag på begge sider av motoren ved hjelp av to bolter. Koble kjettingen til motoren heise. Bruk motoren heise å løfte PT Cruiser motor ut av motorrommet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133563.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance