Acura 2009 TSX Problemer

I 2009 redesignet Honda Motors kroppen og chassis av Acura TSX, en mellomstor sports sedan. I tillegg til å gjøre bilen lengre og bredere og installere oppdaterte sikkerhetsfunksjoner, tilbød Honda kjøpere valget av en seks-trinns manuell eller femtrinns automatisk girkasse å pare med en 2,4 liters firesylindret motor. Selv om TSX har fått høy pålitelighet karakterer, har modellen generert noen klager fra forbrukere og auto anmeldere. Brake Wear

I april 2010, tilbød Honda en bosetning i et gruppesøksmål knyttet til tidlig slitasje på bremseklossene. Forbrukerne påstått at de bakre bremseklossene gjennomført en forventet levetid på 70.000 miles, men hadde på seg ut i 15.000 til 20.000 miles. Hondas garantien ikke dekker denne defekten. Oppgjøret gitt 2009 TSX eiere med midler til å ha nye bremseklosser installert. Honda redesignet bremseklossene for å unngå tidlig slitasje, som hadde stammet fra hvordan de opprinnelige bremseklossene samhandlet med bilens elektroniske blokkeringsfrie bremsesystemet.
Dårlig ytelse

Den 2,4 liters motor Honda installert i 2009 TSX genererer 201 hestekrefter og 172 ft-lb dreiemoment, litt mindre strøm, men større dreiemoment enn 2008 TSX. I US News and World Reports 'forbruker evaluering, mottok 2009 TSX sitt laveste karakter for ytelse, og scoret kun 6,9 av 10. Kritikerne panorert TSX er mangel på ytelse, så vel. I sin anmeldelse for "Los Angeles Times," Dan Neil rapportert at TSX kunne akselerere 0-60 i en respektabel 6,5 sekunder, men fortsatt føltes som å kjøre "en luksusbil pakket rundt en økonomi bil drivverket." En anmelder for Autoblog skrev at bilens girkasse ikke skifte gjennom girene fort nok til å treffe toppeffekt. Mike Hanley, skriving for Cars.com, forkasta TSX er ikke svarer servostyring som reduserer spenningen av å kjøre en sports sedan.
Ergonomi

Acura gitt TSX sjåfører med et vell av kontroller og viser blant annet en voice-gjenkjenne navigasjonssystem og iPod-ready USB-port. Faktisk, klaget kritikere at Honda installert for mange enheter og kontroller i TSX, mer enn 40 av dem på et trangt midtkonsollen. Produktet gjennomgår nettstedet CNET oppført denne klagen som 2009 TSX største ulempen og også forkasta bilens manglende evne til å integrere Bluetooth-kontroller. En Edmunds anmelder rapportert lignende problemer med å bruke kontrollene, og bemerker at 2008 TSX tilbudt et enklere, mer brukervennlig layout.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133654.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance