Hvordan beregne Velt

Beregne øyeblikk av velt kan oppnås ved hjelp av en relativt komplisert ligning og veiing metoden. Veltemomentet er definert som tidspunktet for energi som trengs for å forstyrre en annen gjenstand. Med andre ord, definerer denne faktoren den energien som trengs for å gjøre et objekt ustabil. For hensikten med denne beregningen er et objekt som "ustabil" hvis den velter, faller over eller på annen måte opplever en uønsket endring av retning eller staten som trolig fører til ubehag for dette objektet. Du trenger
Blyant
Papir
Kalkulator
Object skal veies
ligaen for objektet
Målebånd
Scale
Vis flere instruksjoner
Beregn veltemomentet
en

Vei objektet og feste du har valgt for formålet med denne beregningen. Noter vekten i forhold til konvensjonell eller metriske måling.
2

Balance objektet på ligaen sin for å bestemme objektets tyngdepunkt. Bruk målebånd for å bestemme avstanden mellom denne tyngdepunkt og bunnen av objektet.
3

Bruk Miles 'ligning for å beregne rotmiddelkvadrat akselerasjon av objektet.

4

Multipliser rotmiddelkvadrat akselerasjon av høyden på tyngdepunktet av objektet. Beregn veltemomentet ved hjelp av ligningen G * CG * 1W = OM, hvor G = root mean square akselerasjon, CG = tyngdepunkt avstand og W = vekten av objektet og ligaen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133827.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance