Hvordan male en bil i oppkjørselen

Det regnes som ideell for å male en bil inne i en butikk, men noen ganger må du tenke på nye og innovative måter å få jobben gjort hvis du mangler de riktige ressurser eller tid. Du kan male en bil i oppkjørselen av hjemmet ditt hvis du mangler tilgang til annen bolig. Pass på at du tar de riktige forholdsregler og søke ekspertråd hvis du ikke er sikker på hva du gjør. Du trenger:
Bil
Paint
Paint sprøyta
Sliping og polering verktøy
Sikkerhetsutstyr
Vis flere instruksjoner
en

Park bilen i oppkjørselen (over en stor plast matte) og ikke i garasjen. Noen lurer kanskje på hvorfor du ikke ville bruke ly av garasjen mot utendørs elementer? Garasjer vil ikke fungere på grunn av tilstedeværelsen av varmtvannsberedere eller brennere som kan antenne maling røyk. De nødvendige elementene som trengs for å male en bil hensiktsmessig inkluderer utmerket ventilasjon, minimal støv, god belysning, strøm og plass til å arbeide rundt bilen.
2

Samle utstyret som trengs for å trekke av jobben. Du trenger sliping og polering verktøy og rekvisita, grunnleggende bil maleri utstyr (for eksempel en sprøyter, etc), maling og sikkerhetsutstyr (vernebriller, maling vernedrakt).
3

forberede kroppen av kjøretøyet for å male ved å fjerne rust og reparere eventuelle bulker. Du må også fjerne eventuelle krom eller plast trim som du enkelt kan ta av og erstatte senere. Sand den gamle malingen på bilen ned til bart metall eller original primer. Rense overflater som trengs for å fjerne uønsket olje eller flekker. Sist men ikke minst, ta god tid til å maskere off flater du ikke ønsker å male (vinduet inkludert) og sette opp fire provisoriske vegger rundt kjøretøyet. Dette vil forhindre at giftige gasser fra å spre seg og uønsket støv fra å trenge inn i kroppen. En grunnleggende dusjforheng på hjul vil være nok.
4

Paint kroppen etter at du prime overflaten. Sørg for at du beregne god tid til å la primeren tørke. Hvis du ønsker å la primeren tørke over natten, gjelder det tidlig og la det stå ute hele dagen. På slutten av dagen, fjerne vegger og parkere bilen i garasjen for natten. Sørg for at du rengjør overflaten etter at primeren tørker igjen å fjerne uønskede kjemikalier.

Ikke ennå spray finish maling på bil. Du må tillate 24 timer til sju dager for maling tørke, og at alt avhenger av maling produsentens anvisninger.
5

Påfør overlakk på kjøretøyet. Den mest effektive måten å male en bil er å bruke en av de store malingssprøyter at noen auto body shop bærer. Hvis du har problemer med å finne en å kjøpe på nettet eller fra en jernvarehandel, spør den lokale body shop om leie en for en helg. De kan klippe deg en anstendig avtale som igjen vil spare deg for mye penger. Bruk lange og brede slag som du påføre malingen, noe som vil gi en jevn finish. La katalysator malingen tørke i det minste i 24 timer, hvis ikke noen få dager. Holde bilen fri for støv som malingen tørker. Du kan bruke en "klarlakk" for å presentere en dypere og høyere glossy utseende, men det er ikke nødvendig.
6

Etter at malingen er helt tørr, fjern tarps under og på sidene av bilen , inkludert de provisoriske vegger. Du kan nå parkere bilen i garasjen og nyte det nye utseendet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133520.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance